Apusul civilizat și civilizator- please keep this going around the world! Răspândiți aceste informații în toată lumea…

1

Vă rugăm să răspândiți informațiile în jurul lumii… apăsați butonul “dă mai departe”. Danemarca reprezintă o mare rușine. Marea are pete sângerii și asta nu din cauza efectelor schimbărilor climatice. Acest lucru se întâmplă din cauza cruzimii prin care ființele umane (omul civilizat) ucid sute de balene. Acest lucru se întâmplă în fiecare an în Insulele Feroe din Danemarca.

Ele nu mor instantaneu, sunt tăiate de 2-3 ori cu cârlige uriașe, moment în care balenele scot niște țipete asemănătoare cu ale unui nou-născut. Suferă și nu simte nimeni compasiune în timp ce această creatură magnifică se stinge încet în propriul sânge.

Destul! Vom trimite acest mesaj până când va ajunge la toate organizațiile care apără animalele, nu îl vom citi doar. Acest lucru ne-ar transforma și pe noi în complici, spectatori. Vă rugăm răspândiți acest mesaj…

Please keep list going around the world…. hit forward. Denmark is a big shame. The sea is stained in red and in the meanwhile it’s not because of the climate effects of nature. It’s because of the cruelty that the human beings (civilised human) kill hundreds whales. This happens every year in Feroe Iland in Denmark.

They don’t die instantly, they are cut 1, 2 or 3 times with thick hooks and at that time the whales produce a grim cry like that of a new born child. But he suffers and there’s no compassion while this magnificent creature slowly dies in its own blood .

It’s enough! We will send this mail until this email arrives in any association defending the animals. We won’t only read. That would make us accomplices, viewers. Please forward and share this message…


Vineri, 24 iulie 2015 – Masacru autorizat in Insulele Feroe. Sute de balene au fost macelarite de localnici, in numele traditiei. VIDEO

Peste 250 de balene au fost ucise in cadrul unui festival din Insulele Feroe. Imagini incredibile au fost surprinse la fata locului de catre activistii care au incercat sa impiedice evenimentul de o cruzime fara margini.

Cunoscut ca si grindadrap, macelaritul balenelor a avut loc vineri, iar aproximativ 250 de balene au fost masacrate pe doua plaje, chiar de catre localnici, care au folosit harpoane si cutite pentru a le taia gatul mamiferelor, relateaza The Guardian.

Apa rosie si trupurile victimelor intinse unul langa altul stau marturie masacrului aprobat de autoritati, care are loc in fiecare an, in ciuda protestelor activistilor. Noua persoane din cadrul organizatiei non-profit Sea Sheperd au fost arestate dupa ce au incercat sa perturbe desfasurarea evenimentului.

Inainte ca balenele sa fie ucise la mal, ele sunt haituite din larg de mai multi pescari, cu barcile, care le blocheaza accesul si le aduc spre pieire. La mal sunt asteptate de localnici echipati de macel. Ei intra in apa si rand pe rand ucid toate animalele, pe care le aseaza ulterior in linie.

Aceasta practica are loc in Insulele Feroe de sute de ani si este aprobata de autoritati. In jur de 800 de balene si delfini sunt ucisi in fiecare an. (Sursa: stirileprotv.ro)

GALERIE FOTO

VIDEOloading...

You may also like...

1 Response

  1. dinu spune:

    este o crima….ceacae eintampla acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *