Apocalipsa Zombie: Draci, vrajitoare, “morti vii”, insusi Satan a aparut in mijlocul lor!

Apocalipsa Zombi

Ati auzit pana acum de “Apocalipsa Zombie”? Ieri a a fost in Argentina, la Buenos Aires. Draci, vrajitoare, “morti vii”, insusi Satan a aparut in mijlocul lor!

The Walking Dead, World War Z, Night of the Living Dead, Resident Evil și lista poate continua… Apocalipsa zombie este o temă care a devenit foarte des întâlnită în ultima vreme în filme, cărți și jocuri video. Dar chiar ar putea omenirea să se confrunte cu așa ceva? Dacă totuși se va ajunge la asta, putem sta liniștiți. Pentagonul are un plan.

Ascuns în rețeaua armatei americane, un plan descoperit de Foreign Policy, denumit CONOP 8888, este un ghid pentru strategii militari care ar încerca să izoleze amenințarea unei game întregi de zombie, fie ei „găini zombie”, „evil magic zombies” sau zombii veniți din spațiu.

Strategii militari de la Centrul Strategic al Statelor Unite din Omaha au căutat o metodă creativă de a elabora un document de planificare pentru protejarea cetățenilor în eventualitatea unui atac de orice tip. Zombii au fost aleși drept muză. „Strategii și-au dat seamă că exemplele de planuri trebuie să acomodeze urmările politice care ar avea loc dacă publicul general ar crede, din greșeală, că un scenariu fictiv de antrenament este, de fapt, un plan real”, precizează autorii. „Decât să riscăm o urmare negativă prin predarea folosind scenarii fictive de tip «Tunisia» sau «Nigeria», am ales să folosim un scenariu complet imposibil care nu ar putea fi niciodată confundat cu un plan real”.

Capt. Pamela Kunze, purtătoare de cuvânt pentru Centrul Strategic a înțeles că documentul există pe un „site sigur de pe Internet”, dar a ținut să explice că ghidul de supraviețuire zombie este numai o unealtă creativă pentru scopuri de antrenament. „Documentul este identificat ca o unealtă de antrenament folosită într-un exercițiu în care studenții învață despre conceptele de bază ale planurilor militare și dezvoltă un scenariu de antrenament fictiv. Acest document nu este un plan al Centrului Strategic al Statelor Unite”, precizează Kunze. Sursa: deveghepatriei.wordpress.comloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *