Anuntul facut de Gigi Becali in aceasta dimineata. Cum a comentat faptul ca premierul a refuzat sa-si faca cruce la juramant

becali_2-465x390

Prim-ministrul Dacian Ciolos nu a rostit juramantul religios la investirea in functie si nici nu a tinut mana pe Biblie, explicand apoi ca nu vrea sa epateze cu credinta lui, pe care o tine „in suflet”. Gigi Becali e foc si para pe Ciolos!

Gigi Becali a marturist ca-l stimeaza pe Dacian Ciolos inca de cand era parlamentar si l-a audiat in Comisia pentru Agricultura. Acum, latifundiarul din Pipera e radical in gandire, amenintand ca nu va mai vorbi cu el pana cand…nu-si face semnul crucii!

„Am fost mandru cand l-am audiat in Comisia de Agricultura, m-am mandrit cu el. Este un roman care a raspuns in trei limbi straine si a fost aplaudat in sala, la Comisii. Il cred de buna credinta. dar vreau sa-i spun asa: credinta, spune in Psalmi si in Psaltire, Imparatul David: „Am vorbit de tine si te-am laudat in adunare”, deci noua nu trebuie sa ne fie rusine, domnul Ciolos sa ma ierte, ca am o adevarata stima pentru el si cred ca e un om competent, dar ii spun asa: daca nu faci crucea, poti sa faci tu ce vrei, ca n-o sa mai conduci tu nici un guvern, pentru ca spune asa: Daca nu zideste Dumnezeu casa, degeaba se osteneste ziditorul ..sa apuce sa faca crucea ca e un om bun si il simt ca e de buna credinta , din discursul lui ..pana nu face crucea nu mai vorbesc cu el”

(Gabriel Constantinescu)

Sursa: cancan.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *