ANTI-ORTODOXA Iulia Timoșenko: Sunt gata să-l împușc în cap pe Putin

Yulia-Tymoshenko

Fostul premier ucrainean Iulia Timoșenko îi spune unui parlamentar din partidul lui Viktor Ianukovici, într-o conversație telefonică „scursă” pe internet, că a venit momentul ca ucrainenii să pună măna pe arme împotriva rușilor, declarându-se ea însăși pregătită să-l împuște în cap pe Vladimir Putin.

Discuția telefonică a fost postată luni pe Youtube. Fostul premier a confirmat pe Twitter autenticitate înregistrării, dar spune că sfârșitul convsersației a fost editat.

„Sunt gata să pun mâna pe o mitralieră, știi despre ce vorbesc, și să-l împușc pe nemernic (Putin) în frunte”, îi transmitea Timoșenko parlamentarului ucrainean.

„Se merge prea departe. La naiba! Trebuie să punem mâna pe arme și să terminăm cu nemernicii de katsaps (termen folosit în sens peiorativ de ucraineni pentru a se referi la ruși – n.r) împreună cu liderul lor”, mai spunea Timoșenko, conform Russia Today.

„Îmi voi folosi toate conexiunile, voi ridica lumea – imediat ce voi putea – pentru a mă asigura că.. La naiba! nici pământ ars nu va rămâne acolo unde este teritoriul Rusiei”, afirmă Timoșenko în înregistrare.

Iulia Timoșenko a deținut funcția de premier al Ucrainei în perioada 2007-2012. În 2012 a fost condamnată la 7 ani de închisoare cu executare, acuzată că a încheiat un contract de livrare de gaze cu Rusia defavorabil Ucrainei.

Ea a fost eliberată imediat după fuga din țară a lui Viktor Ianukovici, printr-o decizie a parlamentului. Timoșenko suferă de hernie de disc și se tratează în Germania. Sursa: dcnews.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *