(video) Un videoclip ca un strigăt de disperare. Copiii României s-au săturat de elita țării

saraci

Un videoclip, realizat încă acum jumătate de an de mai mulți tineri, care s-au săturat de umilințele la care sunt supuşi România și românii de peste 25 de ani, a devenit extrem de viral pe internet.

Potrivit activenews.ro, tinerii care au realizat acest clip cu denumirea „generația identitară” reușesc în patru minute să facă un rechizitoriu dur la adresa clasei politice post revoluționare din Romania.

În videoclip, generația identitară vorbește despre ea ca despre „o altă generație de sacrificiu”: „Pentru că ne trimiteți la școală și nu ne plătiți profesorii! Ne trimiteți la școală și nu ne dați manuale!”

Tinerii îi mustră pe politicieni pentru atitudinea servilă față de organismele internaționale, care au transformat România în sclavă: „Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO! Ați dat șpagă ca să intrăm în UE! În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români! Ne-ați luat identitatea! V-ați șters la fund cu istoria noastră!”.

Mesajul impresionant al tinerilor se încheie cu un avertisment: „Această generație poate fi coșmarul vostru! Nu mai vrem să fim șoferii, vânzătorii, sclavii voștri!”

sursa: mihaivasilescublog.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *