(video) Din poartă-n poartă, că poate pică. De la „America’s Got Talent” la „Românii au talent” . LAURA BRETAN ESTE MAREA CASTIGATOARE A CONCURSULUI ”ROMANII AU TALENT”!

laura-bretan-a-castigat-romanii-au-talent2-620x334

Nu cumva acest concurs seamana cu un meci de fotbal intre Real Madrid si Avantul-Prabusirea Mamaligesti, unde deja se stie rezultatul final?

Românii au talent. Vineri, 3 iunie, a avut loc marea finală „Românii au talent”, în care 16 concurenți s-au luptat pentru premiul de 120.000 de euro. La final, telespectatorii au decis prin vot: marea câștigătoare a acestui sezon ”Românii au talent” este Laura Bretan.

Românii au talent. Laura Bretan a câștigat sezonul cu numărul 6 al concursului ”Românii au talent”. Ea a încasat cecul de 120.000 de euro. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a adus până aici și că mi-a dat talentul acesta și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Vă mulțumesc”, a declarat ea cu vocea tremurând de emoție.

„Un vis, este un vis! Sunt fara cuvinte, va multumesc! Raman aceeasi persoana! Emotiile sunt foarte mari. As vrea sa inspir pe toata lumea care ma aude, ca sa asculte si muzica clasica si muzica de opera!”, a declarat Laura Bretan imediat dupa terminarea concursului. Copila este deja cantareata profesionista, dar este necunoscuta in Romania.

laura

Fericita castigatoare canta pe la toate conventiile internationale ale Bisericii Penticostale. Nu-i rau, dar are ceva „steroizi” fata de ceilalti concurenti, care sunt amatori. Felicitari pentru marele premiu „TUTUROR”. Iata si una din reprezentatiile micutei la America’s Got Talent! Ce urmeaza? 

https://www.youtube.com/watch?v=5VMYSFDcnng

 

 

Sursa: stireazilei.comloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *