Umanistul Remus Cernea cere cu nerusinare dreptul la pacat!

Remus Cernea a adus cupluri de homosexuali in Parlament pentru a sustine parteneriatul civil.

Pentru a-i convinge sa voteze o lege privind parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex, deputatul Remus Cernea le-a prezentat parlamentarilor doua cupluri de homosexuali.

„Si noi platim taxe si nu beneficiem de aceleasi drepturi ca si cuplurile hetero-sexuale”, a declarat unul dintre invitati.

„Nu ne impresioneaza. Orientarea sexuala este treaba lor, iar legile sunt deja stabilite”, au raspuns juristii.

safe_image

Aceste imagini erau aplicate pe tricoul deputatului Remus Cernea, prezent azi in Parlamentul Romaniei

Tinerii traiesc de sapte ani o poveste de dragoste. Marti, au venit in fata deputatilor juristi in speranta ca ii vor putea determina sa voteze legea scrisa de Remus Cernea prin care idila lor ar fi recunoscuta legal.

„Incercam sa ne luam un apartament si ne este aproape imposibil sa luam un credit impreuna. Aceasta lege ne-ar permite sa functionam si noi ca restul persoanelor”, a spus unul dintre tineri.

Cauza lor a fost sustinuta si de o prietena heterosexuala.

„Deputatii sunt platiti din banii tuturor si cred ca noi toti meritam sa ne fie respectate drepturile”, a spus femeia.

La dezbateri, Cernea a purtat un tricou adecvat momentului si a sustinut ca in Romania sunt peste un milion de homosexuali si lesbiene. Potrivit initiativei sale legislative, cuplurile formate inclusiv din persoane de acelasi sex si-ar putea oficializa relatia, sub forma unui parteneriat civil, incheiat in fata unui notar.

„Aceste cupluri care traiesc impreuna fara sa fie casatoriti ar putea sa isi lase mostenire, sa ia credite, ar fi un plus de recunoastere sociala, fiind acum ostracizati”, a spus Cernea.

Dupa ce au citit proiectul, deputatii juristi au cerut timp de gandire.

Noul Cod Civil recunoaste doar relatiile dintre un barbat si o femeie, iar pentru cuplurile care traiesc in concubinaj sunt deja legi, au transmis alesii.

„Lucrurile sunt deja stabilite. Optiunile sexuale sa si le pastreze pentru ei”, a spus deputatul PSD Daniel Florea.

„Domnul Cernea face proiecte pentru propria lui imagine”, a spus deputatul PP-DD Luminita Adam.

Initiativa legislativa privind parteneriatul civil va fi rediscutata peste doua saptamani.

Sursa: stirileprotv.roloading...

You may also like...

6 Responses

 1. Ioana spune:

  Mersi, bravo acestui om fiindca isi cere dreptul. Daca ziceam unor oaemni ray, ca noi, ca nu au dreptul sa fie ray si ca e un pacat, oare cum se simteau acei oameni?

 2. Unu spune:

  va rog, sa i spuna cineva la acest slujitor al Satanei cat de grav e acest pacat si ca e impotriva firii: cum se imultest homosexualii si lesbienele, ca Dumnezeu a lasat tp neamul omenesc barbat si femeie. Sa si ia Remus Cernea asta homosexualii cu el si sa plece in Sahara sa lase romanii in pace. Vai de el la judecata universala.

 3. Maestrul Yoda spune:

  Admin-ule asta e titlu tau? „Umanistul Remus Cernea cere cu nerusinare dreptul la pacat! ” … Ca daca e , inchid pagina si o sa „recomand” si la altii, sa va evite. Pt ca e jalnic, mai ales titlul. Nu ma astept sa imi publici post-ul, dar de curiozitate , …inainte sa te adresezi lu cernea asta, cam agresiv, semn ca esti impotriva (cand ar trebui sa fii impartial) , ai gandit articolul? Cate carti de psihologie ai citit? L-ai citit pe Freud? Dar pe Eric Berne? Nuuu?? Atunci de ce te arunci in necunoscut? Geme lumea de ignoranti…ofof

  • Nea Makri spune:

   De unde stie acest fiu al satanei ca sunt peste 1 milion de homalai in Romania? A stat el la spatele lor sa-i numere?
   Chiar crede dezaxatu’ asta sexual ca poate prosti o tara intreaga?
   Poate prosti indivizi ca Ioana si maestrul Yoda. Atat
   Pe deasupra acest yoda se mai si crede atotstiutor, restul fiind ignoranti. Ne zice de freud si berne, alti „iesiti in decor” prin unele idei sustinute. Yoda asta nici macar nu-si cunoaste care-i sunt propriile limite intelectuale. Vai de tara asta! Dumnezeu sa ne apere de astfel de oameni.

 4. elena spune:

  mestrule, am citit comeentul tau.care i legatura man? l,am citit pe Freud crezi ca asta ma ajuta sa inteleg ca oamenii carea au preferinte sexuale denaturate sunt normali? no, omule, termenului de normalitatea nu i gasesc explicatia nici in dictionarele de psihologie nici in cele de socilogie , a carui facultate am si terminat o.acele carti sunt scrise tot de oameni, singurul adevat si singura definitie e data de DUMNEZEU CEL VIU CARE A CREAT BARBAT SI FEMEIE SI II UNESTE PRIN TAINA SFINTEI CASATORII.RESTUL..e poveste, denaturate , alienare, si ce mai vrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *