SUA: Războiul Toaletelor din Școli. Toleranţa la ea acasă, cu capul spart

toaleta

Mai 1961, Președintele John F. Kennedy:

„Vom pune Bărbați pe Lună”

Mai 2016, după 55 de ani de progresism, Președintele Barack Obama:

„Vom pune Bărbați în Toaletele Femeile”

Nota Redacției:

Nu, nu e doar o glumă. Casa Alba a somat toate școlile, universitățile și instituțiile publice de pe tot cuprinsul Statelor Unite să-i lase pe bărbații sau băieții care se simt și se declară femei, fete sau fetițe, să folosească toaletele femeilor.

În mod identic, președintele Obama a somat toate școlile, universitățile și instituțiile publice de pe tot cuprinsul Statelor Unite ca toate femeile, fetele și fetițele care se simt și se declară bărbați sau băieți, să fie lăsate să folosească toaleta bărbaților. În caz contrar vor suporta RIGORILE LEGII.

Nu, nu e o glumă. Acest lucru, s-a întâmplat și se întâmplă cu adevărat chiar în aceste zile.

Într-o scrisoare trimisă săptămâna trecută trimisă la fiecare școală publică din țară, Departamentul de Justiție și Departamentul de Educație s-au bazat pe titlul IX din Legea Învătământului din 1972 pentru a insista că persoanele transexuale (adică bărbații care se simt și se declară femei și femeile care se simt și se declară bărbați) să aibă acces la toalete după cum se declară. la fel CASA ALBĂ a somat școlile să ofere și multe alte facilități și spațiu pentru activități corespunzătoare în funcție de identitatea de gen aleasă.

Nota Redacției:

Așa cum am mai spus, homosexualii, transsexualii și alte minorități sexuale sau etnice dar și femeile și copiii sunt VICTIME și reprezintă Masa de Manevră a acestor INGINERII SOCIALE progresist-neocomuniste, inginerii care au ca scop distrugerea familiei tradiționale, îndoctrinarea copiilor și dispariția statelor naționale.

Exact la fel au fost manipulați muncitorii în secolul trecut de către Marx și Lenin. Ei au fost folosiți ca Masă de Manevră și puși să „zdrobească orânduiala cea crudă și nedreaptă” în folosul altora. Câtă suferință și câte abuzuri au rezultat am văzut cu toții.

Astăzi s-a schimbat parțial doar MASA DE MANEVRĂ. MASA DE MANEVRĂ o reprezintă azi minoritățile de orice fel, copiii, tinerii și femeile.

Zeci de milioane de oameni nu au un loc de muncă în Statele Unite și despre situația lor Obama nu trimite nimănui nici o rugăminte, ce să mai vorbim de o somație.

Milioane de oameni nu au un loc de muncă nici în România și alte milioane și-au lăsat copiii de izbeliște și au plecat la muncă în străinătate și nimănui de la noi nu-i pasă de drama acestor oameni.

Asta ca să înțelegeți falsa agendă a acestor oameni.

New York Times – „O toaletă după Felul de-a Fi al Fiecăruia?”

De Peter H. SCHUCKMAY 18, 2016

PROTEJAREA demnității transsexuali americani este o cauză nobilă. accesul egal al acestora la locuințe, locuri de muncă, servicii și alte oportunități sociale ar trebui să fie un drept legal.

Din păcate, „războiul toaletelor” abia declanșat de administrația Obama ar putea împiedica de fapt, acest obiectiv.

Într-o scrisoare trimisă săptămâna trecută trimisă la fiecare școală publică din țară, Departamentul de Justiție și Departamentul de Educație s-au bazat pe titlul IX din Legea Învătământului din 1972 pentru a insista că persoanele transexuale (adică bărbații care se simt și se declară femei și femeile care se simt ți se declară bărbați) să aibă acces la toalete după cum se declară. la fel CASA ALBĂ a somat școlile să ofere și multe alte facilități și spațiu pentru activități corespunzătoare în funcție de identitatea de gen aleasă.

În conformitate cu lectura acestei Legi făcută de Administrației Americană, aceasta a afirmat că nu este vorba de o sugestie, ci de o somație pentru impunerea unui un drept legal neechivoc.

Singura valoare în joc aici este dorința transsexualilor de a-și afirma identitatea lor de gen în cele câteva minute de utilizare a acestora a toaletelor din spațiile publice.

Toate celelalte preocupări – cu privire la confidențialitate și la modestie într-un cadru pe care cei mai mulți oameni le consideră în mod aproape la fel de sigure și intime ca pe dormitoarele lor – sunt pe lângă subiect.

Un drept legal interzice orice altă pretenție a celorlalți, adică a celor despre care somația zice că nu au drepturile de mai sus, iar cei care nu ascultă de somație pot suferi sancțiuni grave.

Această rigoare absolutistă este tocmai aceea pe baza căreia am acorda statutul de „drept”, numai acelor revendicări care sunt esențiale pentru bunăstarea indivizilor.

Dar îndeplinesc toaletele bazate pe identitate de gen acest test de exigență? Scrisoarea administrației spune ca da. În subtext ea ne spune că scepticii trebuie să fie considerați bădărani și bigoți.

În mod normal, în conformitate cu Legea venerabilei proceduri administrative, o schimbare regulă ca aceasta cere guvernului de a invita publicul să participe la o conversație politică publică specifică problemei în cauză, care să aibe loc înainte ca orice regulă să se emite, conversație precedată de publicarea politicii propuse, unde se explică logica sa, și unde see solicită comentarii publice cu privire la aceasta nouă regulă și luarea în considerare a tuturor acestor observații înainte de a decide cu privire la o regulă.

Pe urmă, în cazul în care regula se adoptă, opozanții ar putea apoi să o conteste în instanța de judecată pe baza acestei Decizii Administrative oficiale.

În schimb, prin utilizarea a ceea ce se numește o scrisoare care începe cu „Dragi Colegi”, administrația speră să evite această cerință.

Administrația a ignorat- procesul de punere în dezbatere și comentariile opiniei publice și pentru alte reguli controversate – cum ar fi cele privind hărțuirea sexuală campus, precum și cu privire la statutul juridic a milioane de imigranti fara acte (situație care este în prezent în fața Curții Supreme).

Ignorând dezbaterea și în acest caz, Obama a anulat o dezbatere publică atât de necesară legată de faptul dacă utilizarea unei toalete bazată pe identitatea de gen poate și ar trebui să fie reglementată ca un drept legal, sau pur și simplu lăsată ca o opțiune.

Relativ puțini americani au considerat că accesul la toaletă este o problemă legată de drepturile civile până săptămâna trecută. Ei merită să audă argumentele pro și contra înainte de a lua o decizie cu propriile lor minți. Rămân astfel multe de spus și am aflat despre această chestiune că trunchierea dezbaterii publice este complet greșită (și că, fără îndoială încalcă Legea privind Procedura Administrativă).

Iată doar câteva întrebări pe care oamenii le-ar fi pus înainte de a-și forma o părere face în mintea lor. Cât de inconfortabil se vor simți oamenii în fața perspectivei de a-și împărți toatele cu cei având anatomii diferite? Este acest disconfort probabil să crească sau să se micșoreze?

Din moment ce identitatea de gen nu poate fi confirmată înainte de a intra grupuri sanitare, cât de mare este riscul de voyeurism sau a altor abuzuri?

Cât de costisitoare vor fi amenajările necesare pentru a oferi băi neutre din punct de vedere al genului și cum se vor simți oamenii de toate genurile cu privire la astfel de alternative?

Nu ar produce presiunile făcute de Piață și de Rețelele de Comerț, cum ar fi boicoturile împotriva Regulamentului toaletele din Carolina de Nord, stat care s-a opus acestei măsuri, nu ar produce un amestec mai bun de soluții decât o dimensionare a guvernului care a dat o măsură ce trebuie să se potrivească tuturor?

Și câți oameni transsexuali experimentează și consideră că ar fi vorba de o mârșăvie atunci când utilizează băi tradiționale, și care este natura acestei mârșăvii? Disconfortul despre folosirea unui pișoar atunci când oamenii de la pișoarele din apropiere cred că cel de lângă ei este o femeie? Neplăcerea de a fi nevoie să aștepte o cabină liberă pentru a-și ascunde anatomia?

sursa: New York Times

Septembrie 2015 – SUA – Obama: COPIII trebuie lăsați să devină TRANSSEXUALI!

Îmbrățișare caldă între Obama și Obergefell pe scena Galei LGBT

Vorbind duminică la „LGBT Gala” organizată de Democratic National Committee pentru strângerea de fonduri, Barack Obama a cerut interzicerea prin lege a terapiilor care urmăresc să împiedice copiii să devină transsexuali.

Potrivit textului publicat de Casa Albă, președintele Statelor Unite a spus:

„Am parcurs un drum lung pentru a schimba inimile și mințile astfel ca bărbații și femeile transsexuale să poate fi cine sunt – nu doar pe coperțile revistelor – ci și la locurile lor de muncă, în școli și comunități. Pentru a consolida acest progres trebuie să facem eforturi pentru a interzice așa-zisa ‘terapie de conversie’. De aceea trebuie să continuăm lupta de fiecare zi pentru a ne purta unii cu alții așa cum cred că ne vede Dumnezeu, ca egali în ochii Lui.”

„Terapiile de conversie” sunt tratamentele care încearcă să vindece persoanele care declară că „se simt de alt sex” decât cel cu care s-au născut.

Obama a fost prezentat la gală de către James Obergefell. Acesta este unul dintre cei care au dat în judecată statul Ohio pentru că nu a permis ca două persoane de același sex să se căsătorească. Numele său figurează acum în textul hotărârii prin care Curtea Supremă de Justiție a decis că dreptul persoanelor de același sex de a se căsători este garantat de al 14-lea amendament, ratificat în 1868.

sursa EVZ.ro

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *