STARE DE URGENȚĂ din cauza sinuciderilor!!! DUHUL “UCIGAŞULUI DE OAMENI DINTRU ÎNCEPUT”

where to

O comunitate de 2.000 de indigeni din nordul Canadei este in stare de urgenta dupa ce 11 persoane au incercat sa se sinucida, intr-o singura zi. Iar luna trecuta au existat alte 28 de astfel de tentative, potrivit presei canadiene.„Epidemia de sinucideri” din Attawapiskat a inceput anul trecut, in octombrie, dupa ce o fetita de numai 13 ani si-a pus capat zilelor, pentru ca era hartuita de colegi, la scoala, scrie The Guardian.

De atunci, alte 100 de persoane au vrut sa se sinucida.

Un membru al parlamentului canadian a numit fenomenul „un cosmar in desfasurare” si a cerut sa se ia masuri, mai ales in timpul iernii, cand rata sinuciderilor creste.

De asemenea, provincia Ontario a declarat stare de urgenta pentru Attawapiskat si a trimis o celula de criza formata din asistenti sociali si psihologi.
Premierul Justin Trudeau a scris pe Twitter: „Vestile despre Attawapiskat sunt sfasietoare. Vom continua sa imbunatatim conditiile de trai pentru populatiile indigene.”

Indigenii reprezinta 4% din populatia Canadei si numara peste 1.4 milioane de oameni. Spre deosebire de restul cetatenilor canadieni, indigenii au un nivel de trai mai scazut, speranta de viata mai scazuta si sunt mai des victime ale crimelor violente sau incarcerarilor abuzive.

aytoktonia-e1462605762554-680x452

“90% din sinucigasi fac ultimul lor pas sub inraurirea nemijlocita a duhurilor ucigase de oameni dintru inceput (In. 8,44). Si propriu-zis, mai fiecare sinucidere este ucidere a omului de catre demon cu mainile omului insusi”.

Inainte de sinucidere, sinucigasii nu stiu deloc ca in preajma lor sta duhul rau, nespus de scarbavnic, care-l sileste sa isi ucida trupul, sa sfarme pretiosul „vas de lut”, care pazeste sufletul pana la soroacele hotarnicite de Dumnezeu. Si sfatuieste acest duh, si indeamna, si staruie, si sileste, si-l inspaimanteaza cu toate spaimele, doar-doar va apasa omul pe tragaci sau va sari pe fereastra, fugind de viata, de chinul sau cel nesuferit… Omul nici nu gandeste ca „chinul nesuferit” nu este de la viata, ci de la cel de unde: vin si toate gandurile care „dau temei” uciderii de sine. Omul crede ca el le cugeta pe toate, si ajunge la concluzia sinucigasa — dar nu cugeta el deloc, ci prin gandurile lui vorbeste cel pe care Domnul l-a numit ucigas de oameni dintru inceput…

Omul nu face altceva decat sa-si dea in mod inconstient acordul la propunerea diavolului, sa ia asupra sa, fara sa vada asta, pacatul diavolui lui, sa se uneasca cu pacatul si cu diavolul… Un singur cuvant de rugaciune cu pocainta, un singur semn al mantuitoarei Cruci, facut macar in gand, si o singura privire cu credinta catre ea — si paienjenisul raului este rupt, omul este mantuit prin puterea lui Dumnezeu de pieirea sa… Doar o scanteie mica de credinta vie si de credinciosie fata de Dumnezeu – si omul e izbavit!

Dar nu toti oamenii care s-au izbavit uciderea de sine sau de un alt pacat pricep ca in preajma lor statea sau poate ca sta inca ori se apropie de el cateodata) scarbosul duh rau, fiinta pe care o descopera doar sensibilitatea duhovniceasca si luarea-aminte duhovniceasca ascutita! Nici pe departe nu-si dau seama toti oamenii (fie crestini) de lucrarile si manifestarile duhurilor rele, despre care cu atata putere si limpezime uimitoare vorbeste cuvantul lui Dumnezeu. 90% din sinucigasi fac ultimul lor pas sub inraurirea nemijlocita a duhurilor ucigase de oameni dintru inceput (In. 8,44). Si propriu-zis, mai fiecare sinucidere este ucidere a omului de catre demon cu mainile omului insusi.

surse: revistablogurilor.ro , cuvantul-ortodox.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *