S-a produs jaful secolului în Japonia. Peste 100 de hoţi au prădat 1400 de bancomate

cjafulsecoluluiinjaponia

Jaf coordonat in Japonia: S-au retras cate 100.000 de yeni de la 1.400 de bancomate, cu carduri clonate. Niciun hot nu a fost prins! Membri ai unei organizatii mafiote sunt suspectati ca au furat peste 1,4 mld. yeni (12,7 mil. dolari) de la bancomate in Japonia in mai putin de trei ore, printr-un indraznet jaf ce a implicat peste o mie de retrageri coordonate, scrie The Guardian.

Politia apreciaza ca pana la 100 de persoane, niciuna prinsa, au lucrat impreuna folosind carduri de credit false continand date bancare obtinute ilegal de la o banca din Africa de Sud.

Hotii au folosit cardurile la bancomatele din 1.400 de magazine de cartier in dimineata zilei de 15 mai.

Fiecare a facut o singura retragere de 100.000 de yeni, maximul permis de ATM-uri. Hotii au vizat bancomate din capitala Tokyo si din alte 16 prefecturi.

Datele privind tranzactiile de la bancomate sugereaza ca infractorii au folosit informatiile a 1.600 de carduri de credit emise de o banca sud-africana, ce nu a fost nominalizata.

Presa japoneza sugereaza ca membrii organizatiei s-ar putea sa nu mai fie in tara.

Faptul ca au folosit carduri emise in alta tara, intr-o zi a saptamanii cand bancile erau inchise, inseamna ca au avut destul timp sa paraseasca tara inainte de a fi descoperita fapta.

sursa: comisarulloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *