Romania, asa cum n-ati mai vazut-o niciodata. Va rugam sa raspanditi imaginile acestea in jurul lumii…

Romania e frumoasa

Va rugam sa raspanditi imaginile acestea in jurul lumii… Romania nu este o tara de cersetori, asa cum spun francezii. Nu este o tara de invadatori, asa cum spun englezii.

Nu este o tara de capsunari, asa cum spun spaniolii. Nu este o tara de criminali, asa cum spun italienii. Romania este o tara frumoasa, bogata, linistita, si ca oricare alta tara are si ea probleme, de orice fel. Occidentul ne-a creat o imagine de tot rasul. Romani! Aratati lumii ca suntem normali, suntem o tara care depaseste cu mult asteptarile celor care ne trateaza ca pe o lume de la marginea Pamantului.

O noua filmare aeriana realizata cu o drona ne dezvaluie cele mai frumoase locuri din Romania. Filmarile au durat 9 luni si au fost realizate de Skycam in Apuseni, Valea Draganului, Delta Dunarii, Dumbrava Sibiului, Sighisoara, Cazanele Dunarii, Targu Jiu, Sibiu, Bran, Hunedoara, Sinaia, Brasov, Cluj Napoca, Valea Sesii, Sarmizegetusa capitala Regilor Daci si Bucuresti.loading...

You may also like...

1 Response

 1. Robert spune:

  Cu tot respectul, imaginile sunt „aeriene”.
  Ne furam singuri caciula si ascundem
  problemele sub pres (pardon, sub „aeriene”).

  Coruptia a intrat in ADN-ul nostru.
  „Da-mi, ca sa te servesc” sau „Iti dau, ca sa ma servesti” sunt
  ca inspiratia si expiratia.

  Tiganeala e alta alterare a ADN-ului. Daca pui un taran intr-un bloc/cartier de tigani, copiii taranului, ba chiar si el, vor deveni tigani.
  Asta e procesul de „tiganeala” si e la fel de raspandit ca si Coruptia.

  La tara, nepotii si stranepotii comunistilor fura tot ce apuca.
  Experiment: lasa o casa nelocuita intr-un sat din asta, mirific, cum se vede in „aeriene”. Pun pariu ca acesti romani te vor usura de tot ce pot cara.

  Cateva filmari din drona nu vor aduce schimbarea romanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *