Prosteala continuă. Nicuşor Constantinescu e bolnav când e vorba de cercetare penală.

nicusorconstantinescu-1329650625

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a reușit să tergiverseze o bună perioadă de timp procesul în care contesta o condamnare de trei ani şi jumătate pentru abuz în serviciu. El îi mințea pe magistrați că se află în spital, în timp ce, de fapt, petrecea în centrul stațiunii Mamaia, scrie Adevărul.

Săptămâna trecută Nicușor Constantinescu a fost scos de jandarmi pe targă de la spitalul unde se internase şi dus în faţa judecătorilor. Magistraţii au decis că judecarea cazului se va face cu politicianul în arest, la Spitalul Penitenciarului Poartă Albă, deoarece Nicușor se interna în spital de fiecare dată înainte de un termen de judecată.

nicusor-1

Judecătorii s-au convins că Nicuşor Constantinescu susţinea că este internat la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, pentru a nu se prezenta la instanţă, dar părăsea frecvent unitatea medicală. Astfel că deşi în acte apărea internat, el era în alte locaţii de pe raza oraşului Constanţa. Magistraţii au observat că Nicuşor Constantinescu rămânea în sanatoriu doar pe perioade scurte de timp, atât cât să treacă termenul de judecată.

Bolnav „la termen”

Magistraţii au insistat de mai multe ori ca Nicuşor Constantinescu să vină în sala de judecată, şi chiar s-au oferit să–l audieze la Sanatoriu, dar avocaţii acestuia au zis că vor ca audierea să fie în şedinţă publică. La fiecare termen, Nicuşor Constantinescu era bolnav, şi nu apărea din motive medicale.

nicusor-constantinescu-spital-urgenta-new-york-3

De exemplu, Nicuşor Constantinescu s-a internat pe 5 mai în Sanatoriu, în ziua în care era termen de judecată, iar în următoarele zile el deja părăsise unitatea medicală, deşi în acte figura internat. Anterior internării, politicianul stat acasă,în Constanţa, în perioada sărbătorii de Paşti (1 mai 2016-3 mai 2016), dar a  avut mai multe deplasări în oraş.

„Păi da…nu vii pe 13, să facem un antrenament?”

În plus, cu toate că Nicuşor Constantinescu figura ca internat în Sanatoriul Techirghiol pentru perioada 4 mai -14 mai 2016 în vederea efectuării unor tratamente de recuperare, el s-a implicat activ în organizarea petrecerii ocazionate de împlinirea a 25 de ani de la absolvirea Unstitutului de Marină Constanţa. Baronul a fost filmat de o televiziune locală la acest eveniment, şi la petrecerea de după acesta.

sursa: jurnalistii.ro

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *