Pr. Arsenie Boca: Se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om

profetie-arsenie-boca

Odata venise o doamna de la Bucuresti si Parintele i-a spus ca pe Bucuresti s-a “ouat” de doua ori, referindu-se la bombardamente [dar si la cutremure], iar cand se va “oua” a treia oara Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului deoarece acolo forfotesc pacatele.

Alta data Parintele ne-a vorbit despre sfarsitul lumii, ca sfarsitul lumii nu va fi asa cum gandim noi ca va muri toata lumea odata. Ci va muri pe rand. Intr-o parte de lume vor fi razboaie, in alta parte cutremure, in alta inecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute si fara de leac. Toate acestea le putem vedea in zilele noastre. Toate acestea, pe care le vedem acum, le-a proorocit Parintele Arsenie prin anii 1945-1946 ca sa ne intoarcem la credinta ca sfarsitul nu-i departe. Putem vedea asta dupa semnele care sunt.

Toate aceste semne ni le-a proorocit Parintele Arsenie prin anul 1945-1946 si ne-a citit [talmacit] din Biblie de la Apocalipsa ca se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, va bantui casele oamenilor, le va darama, le va nimici, se va calca om pe om, se va manca carne de om si se va bea sange de om. Cine va ramane din razboiul acesta va fi ales ca graul din pleava. Pleava zboara, iar graul ramane. Se va alege cine va ramane.

Parintele ne-a spus: “Nu va spun de la mine. Asa scrie in carte, in Biblie”.

(Marturie: Preoteasa Lucretia Urea si Paraschiva Anghel)loading...

You may also like...

11 Responses

 1. teodor.teodor spune:

  cineva ,un grup,o organizatie ,trage sforile sa se intample toate astea,este un scenariu pe care sefii de state pe care oamenii i-au ales nu-i mai reprezinta,legile si ordinea publica se aplica preferential.Unde este balanta , partea care la orice amenintare la adresa democratiei si a civilizatiei in asta lume trebuie sa existe ?

 2. Tudor spune:

  acest popor se numeste uruk-hai si mai sunt si niste orci parca … si sunt condusi de Sauron

 3. ultra spune:

  de ce toate minunatiile cu Arsenie Boca au aparut dupa ce el a murit si nu in timpul vietii lui, apoi de legende ii plin carul o fi ceva Nostradamus nedescoperit

 4. Iulia Horhota spune:

  Va multumesc pentru toate postarile. Eu il iubesc pe sfantul parinte Arsenie Boca !!!

 5. augustin spune:

  Sa fim seriosi , când nu au fost pe pamant razboaie , alunecari de teren , cutremure ,sau altfel de dezastre , este o chestiune logica , vin si va spun ca la anu va fi inundatie si ca vor muri oameni , am mintit cumva ? in fiecare an moare cate cineva , in fiecare an sunt cataclisme . Nu stiu de ce si cine insa daca doriti a-l canoniza pe Boca , canonizati-l dar nu mai spalati creierele tinerilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *