Polonezii şi ungurii nu sunt intimidaţi de Bill Clinton

 

steaguri hu pl.2jpg

Viktor Orbán: „A száj Clintoné, a hang Sorosé”:”Gura este a lui Clinton; vocea este a lui George Soros”

Dacă ați crezut că exagerăm în legătura cu influența masivă a rețelei mondialist-progresiste și cu presiunea pe care o exercită asupra statelor lumii – aveți acum declarațiile Primului Ministru al Ungariei, care nu se ferește să-l indice pe GEORGE SOROS ca pe unul dintre vârfurile rețelei progresiste mondiale.

Să sperăm că Donald Trump va putea câștiga Președinția Americii și cel puțin la vârful conducerii Statelor Unite ale Americii, propaganda progresist-globalistă va putea fi stopată o vreme.

Ungurii și polonezii merită pe bună dreptate mai mult respect din partea actualilor și foștilor lideri ai Statelor Unite ale Americii, a declarat vineri premierul Viktor Orban, într-un interviu acordat postului public de radio ungar, relatează MTI.

Orban a afirmat că susține reacția la comentariile lui Bill Clinton a liderului polonez PiS, Jaroslaw Kaczynski, care i-a sugerat fostului președinte american să consulte un medic. El a spus că Polonia și Ungaria, la fel ca restul Europei centrale, au fost ținta unor comentarii negative încă de la începerea crizei migranților, iar acest lucru nu a fost un accident.

„Mai exact, trebuie să vedem în spate Partidul Democrat și pe George Soros”, a spus el, referindu-se la miliardarul american de origine ungară. Orban a insistat că Soros a cerut Europei să primească cel puțin un milion de musulmani, în timp ce Ungaria a blocat acest plan american pus la cale de Soros.

Referitor la Bill Clinton, fostul președinte al Statelor Unite, Viktor Orban a spus: „Gura este a lui Clinton; vocea este a lui George Soros”.

sursa: (Agerpres)

 

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *