Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea a MURIT într-un ACCIDENT!

Condrea (1)

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, anunță televiziunile de știri.Televiziunile informează că persoana din mașină are fața desfigurată, neputând fii identificată. Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație petrecut pe raza județului Ilfov, susțin surse pentru Evenimentul Zilei. Acesta se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea.

Accidentul s-a produs pe șoseaua care leagă localitatea Buftea de Corbeanca. Din primele imagini reiese că mașina în care se afla patronul Hexi Pharma a fost distrusă.

Victima era singură în mașină și a murit pe loc, spun reprezentanții ISU pentru EVZ.

”Nu este nevoie de descarcerare. Am trimis doar o specială pentru incendii, dar doar ca să supravegheze zona”, a declarat pentru EVZ, purtătorul de cuvânt al ISU București – Ilfov, Adrian Marin.

”Bărbatul, care avea vârsta de ani, a fost găsit decedat. S-au încercat manevre de resuscitare, dar nu a mai putut fi readus la viață. Avea leziuni foarte grave, incompatibile cu viața. S-a ajuns foarte repede la locul accidentului pentru că aveam ambulanță în zonă”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București – Ilfov.

Revenim cu detalii.

Ancheta şi audierile

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost audiat, în 10 mai, timp de patru ore, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul dezinfectanţilor folosiţi în spitale. Compania Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanţilor diluaţi folosiţi în spitale, a renunţat, marţi, la cererea de insolvenţă pe care a depus-o, pe 11 mai, la Tribunalul Bucureşti, instanţa luând act de solicitarea firmei. Decizia companiei vine după ce, luni, Judecătoria Sectorului 5 a hotărât ca Hexi Pharma să nu poată începe, timp de două luni, procedura de dizolvare sau lichidare, să nu înstrăineze activele, să nu diminueze capitalul social şi să nu facă niciun fel de transferuri băneşti sau plăţi, cu excepţia salariilor şi a plăţilor la utilităţi, în această perioadă fiind interzisă orice vânzare de produse biocide.

Instanţa a admis astfel cererea Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) de suspendare a dizolvării sau lichidării firmei Hexi Pharma, acuzată de participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Cererea procurorilor a fost înregistrată în 13 mai la Judecătoria Sectorului 5, după ce Hexi Pharma şi-a cerut, în 11 mai, insolvenţa la Tribunalul Bucureşti.

sursa: comisarulloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *