Omul care nu plătește taxe către stat

suelodanUn prieten al său, care i-a publicat biografia, a spus: „La început, am crezut că a înnebunit”. Suelo mănâncă animale ucise de maşinile care circulă pe un drum din apropiere, vânează şi se bazează destul de mult pe generozitatea celor din jur, scrie Daily Mail.

Omul nu plăteşte taxe, dar nici nu acceptă un ajutor din partea autorităţilor.

Daniel Suelo trăieşte fără bani de 12 ani. Într-o zi din anul 2000, omul a plecat în deşert pentru a începe o nouă viaţă. S-a stabilit într-o peşteră din Moab, Utah.

Stilul său de viaţă i-a inspirat pe mii de americani, în special persoane puternic afectate de criza economică. Însă i-a motivat şi pe cei care participă în mişcări ca Occupy, dezamăgiţi de o societate a avariţiei.

Scriitor şi prieten al lui Suelo, Mark Sundeen a scris o carte despre bărbatul care trăieşte fără bani. Cartea se numeşte chiar „Omul care a renunţat la bani”. Sundeen recunoaştă că, atunci când a aflat că Suelo a plecat în peşteră, a crezut că prietenul său a înnebunit. Apoi, în 2008, când criza îşi arăta colţii, Sundeen începea să îşi înţeleagă amicul.

„Sistemul nostru financiar este atât de mare încât nu îl putem controla şi atât de complicat încât de simţit subjugaţi. Ceea ce este şi mai rău este că ne simţim neputincioşi şi renunţăm la încercările de a-l schimba”, spune Sundeen.

continuati pe:realitatea.net

sursa:realitatea.netloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *