Olivia Steer supără prin opoziţia faţă de familia „anormală”, cu părinţi de acelaşi sex

olivia

Iată ce spune vedeta Tv despre familia tradițională, homosexualitate și natalitate pe pagina sa de facebook (pagină care, în acest moment, nu este accesibilă – se pare că a fost suspendată de Facebook):

„Romania e în al 27-lea an de declin demografic și curînd nu va mai plăti nici pensii, că nu va mai avea cine alimenta fondul. Între timp ne luptăm cu dezinfectanții diluați, statul mafiot și ofensiva organizațiilor LGBT, care nu mai vor doar dezincriminare (au primit-o imediat după ’90), toleranță (le-a fost dată, nimeni nu le contestă dreptul de a avea relații și de a le afișa, în parade stradale chiar), recunoaștere (o au, iar la nivel artistic, din plin!), ci vor, de cîțiva ani și la noi, căsătorii gay și drept de adopție. Asta înseamnă copii crescuți în spiritul homosexualității și deci, curînd, o rată și mai mică a natalității. Cât mai e pînă la extincția totală, Dumnezeu știe… Poate cu încă un mic efort, puțin de tot. Dar pînă atunci, 3 milioane de semnături care susțin familia tradițională au fost depuse ieri, la Palatul Parlamentului, într-o încercare disperată de a mai salva ceva. E – cine știe – gestul ultim al majorității fertile înainte să fie înghițită cu totul de pretențiile unei minorități sterile.” (DcNews.ro)

fertility-for-gay-couple

Desigur, acest mesaj a stârnit nemulțumirea comunității LGBT și a deontologilor super-mega corecți politic, plătiți cu fonduri externe pentru a ne dechide mintea în fața binefacerilor familiei homosexuale și a mediului minunat în care ar trăi copiii înfiați de homosexuali…

sursa: dcnews.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *