O cruce gigantică a apărut pe cerul din Florida. Prevesteşte ceva?

cruce-florida

Frumusețea crucii este una aparte și a fost văzută de mii de oameni din orașul Oldsmar din Florida, SUA. Evenimentul s-a petrecut în după amiaza zilei de 2 iunie și conform martorilor oculari și-a făcut apariția imediat după ce un avion a pulverizat pe cer celebrele dâre ale morții, chemtrails.

Cu toate acestea nimeni nu își explică originea acestei cruci gigantice, dar se speculează că este un semn de avertizare. Este posibil ca un eveniment dramatic să se petreacă în viitor și crucea în cauză are menirea să-i avertizeze pe oameni.

De asemenea s-a mai vehiculat și ideea că avioanele nu ar mai trebui să pulverizeze pe cer dârele morții. Acestea sunt extrem de toxice pentru întreaga planetă, dar cu toate acestea ele sunt pulverizate cu nonșalanță.

Crucea înseamnă multe. În primul rând este crucea lui Hristos. Este bine să ne aducem aminte că suntem creștini, dacă mai suntem. Natura își urmează legea ei lăsată de creator, numai omul uită de legile lui și încearcă să distrugă tot ce îi iese în cale.

cruce-florida2

Acest eveniment a provocat numeroase controverse în rândul opiniei publice. În timp ce credincioșii sunt de părere că prin apariția acestei cruci Dumnezeu le-a transmis un mesaj clar, ceilalți au încercat să găsească o explicație naturală.

Singura problemă este că de-a lungul timpului numeroase astfel de evenimente s-au produs în lumea întreagă, care au stârnit valuri de stupefacție.

sursa: efemeride.ro

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *