Nunta la care toţi invitaţii au plâns. Mireasa a primit o veste tragică

mireasa

Destini si logodnicul ei, in varsta de 31 de ani, urmau sa se casatoreasca in Jamaica, insa dupa vestea trista primita, cei doi si-au anulat planurile.

Destini Schafer, in varsta de 24 de ani, a aflat cu doua saptamani in urma ca are cancer in faza terminala. Doctorii i-au spus ca organismul ei e prea slabit ca sa suporte chimioterapia si i-au sugerat un ospiciu pentru bolnavii in faza terminala.

Insa, impresionanta de povestea tinerei, asistenta medicale care a ingrijit-o, au vrut sa ii faca o surpriza si i-au aranjat nunta, asa cum o visa ea, in doar cinci zile.

Destini, mama a trei copii, a dezvaluit pentru Daily Mail ca una dintre asistentele de la sectia de oncologie a spitalului, i-a facut cea mai mare surpriza din viata ei. Impreuna cu alte colege, asistentele i-au organizat nunta, in doar cinci zile. Pregatirile au inceput luni, iar vineri mireasa era deja in fata altarului.

„oricine ar trebui sa aiba parte de nunta pe care si-o doresc” a spus asistenta care a pus totul la cale. Cei trei copii ai cuplului, care sunt din relatii anterioare, au ajutat si ei.

Destini si logodnicul ei au fost complet impresionati de gestul facut de asistente. „Nu m-as fi asteptat la asa ceva vreodata”. Nunta a iesit asa cum si-a imaginat Destini, iar invitatii au fost impresionati pana la lacrimi.

sursa: stirileprotv.ro

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *