Nu vrem parteneriat civil pentru homosexuali în România. Răspândiți acest mesaj în toată lumea…

Nu homosexualilor in Romania

Nu vrem parteneriat civil pentru homosexuali în România. Vă rugăm să răspândiți acest mesaj în toata lumea… Homosexualitatea reprezintă o mare rușine pentru omenire. Vrem sa crestem copiii in familii binecuvantate de Dumnezeu, nu de satana.

Destul! Vom trimite acest mesaj până când va ajunge la toti oamenii normali, nu îl vom citi doar. Acest lucru ne-ar transforma și pe noi în complici, spectatori. Nu trebuie sa acceptam acest lucru, ar reprezenta un prim pas in virusarea Romaniei si a copiilor nostri. Peste putin timp vor spune ca vor casatorii si multe alte pretentii bolnavicioase.loading...

You may also like...

2 Responses

  1. Dumnezeu spune:

    Cum era cu iubeste-ti aproapele?

    • Constantin spune:

      „Cele ce fac acestia, rusine este si a le spune” -- Sfantul Apostol Pavel despre sodomiti. Poate nici Apostolul nu avea ‘iubire’ nu? A-l iubi pe cel de langa tine nu inseamna a uri pe Dumnezeu. Cum poti sa iubesti pe cineva dar sa-L urasti pe Dumnezeu? Pentru ca ura de Dumnezeu si batjocura la adresa Sa este aceasta patima ingrozitoare. N-ai citit ce s-a intamplat cu Sodoma si Gomora -- orase antice situate pe malul Marii Moarte? Nici in ziua de azi in Marea Moarta si imprejurimi nu traieste niciun fel de vietate. A iubi pe cineva nu inseamna a-i tolera pacatele strigatoare la cer. Dupa teoria ta o femeie ar trebui sa se lase violata din dragoste de violator, pt ca acesta ‘simte’ ca el este diferit si asa s-a nascut. Nu mai rastalmaciti intelesul iubirii evanchelice, acolo face referire la iubirea duhovniceasca, la dorinta ‘ca toti oamenii sa se mantuiasca si la cunostinta adevarului sa ajunga’. Nicidecum la tolerarea si proliferarea dezaxatilor sexuali si a pacatelor oricare ar fi ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *