NU UITATI DE NOI, PROSTIMEA! Raspanditi aceast mesaj pana ne vor auzi…

EU TE-AM ALES, POLITICIANULE !!!

Antonescu, Basescu si Ponta

Va rugam sa raspanditi aceasta pagina in toata lumea, iar la rubrica de comentarii sa lasati cate un mesaj celor pe care i-ati ales si acum ne conduc tara. Cu fiecare distribuire cresc sansele ca vocea NOASTRA sa fie auzita.

Dorim sa va exprimati opiniile in mod civilizat, fara cuvinte jignitoare, altfel comentariile nu vor aprobate.

PAREREA TA CONTEAZA!

Va multumim,

Echipa: ganduridinierusalim.comloading...

You may also like...

6 Responses

 1. Alexandra spune:

  DLE BASESCU, IN NUMELE TUTUROR CETATENILO R.MOLDOVA, VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU POLITICA PE CARE O FACETI(DIN TOTDEAUNA) PENTRU AJUTORUL IN FAVOAREA POPORULUI NOSTRU…. NU NE ABANDONATI VA ROG!!!!
  P.S. IN SFARSIT AM AVUT ACEASTA POSIBILITATE SA-MI EXPRIM GRATITUDINEA….
  MULTA SANATATE SI BAFTA. DOMNUL SA VA AIBA IN PAZA SA.
  A.Olaru

 2. melania spune:

  eu numai unul am ales ,pe cel din mijloc si de la el am pretentia sa-i puna la punct pe cei doi mafioti

 3. elena spune:

  Nu ne vindeti evreilor si masonilor! Nu degeaba Romania este considerata Gradina Maicii Domnului!
  FFF.IMPORTANT : nu vrem carduri de sanatate si alte astfel de carduri care ne pun informatiile personale la indemana oricui

 4. Adriana spune:

  Doamne ajuta!

  Nu pot sa spun decat un lucru pentru toata lumea, mai ales pentru noi cei mici: pentru pacatele noastre Dumnezeu ne pedepseste asa! Pentru pacatele noastre cele foarte multe Dumnezeu ne-a dat asemenea conducatori!

  Daca va aduceti aminte din istoria poporului Israel, ce bine era pe vremea imparatului David, cand majoritatea oamenilor se inchinau lui Dumnezeu si-i respectatu poruncile, aveau frica de Domnul, dar mai apoi cand poporul a inceput sa se inchine din nou la idoli si sa faca nenumarate pacate, Dumnezeu le-a randuit conducatori rai care sa-i asupreasca sau sa fie cuceriti de popoarele pagane, care sa-i ia robi si sa-i chinuie! Va mai amintiti oameni buni? Scrie in Vechiul Testament!

  Deci, daca de la noi cei mici nu apare nici o schimbare, nu va aparea nici acolo sus la conducere. Toti cei care ne conduc sunt alesi de Dumnezeu, sa stiti asta! De ce? Pentru pacatele noastre, mari, grele si foarte multe si pentru ca ne-am indepartat de Biserica, de Dumnezeu, de rugaciune, fapte bune si chiar daca mai sunt printer noi oameni care merg la Biserica, multi merg ca la muzeu… De ce sa ne mai miram?

  Solutia salvarii poporului nostru nu sta in schimbarea conducatorilor, ci in schimbarea noastra!

  Nu iau partea nimanui, asta este realitatea!

  Ioan Botezătorul spunea: „Pocăiţi-vă că s-a apropiat împărăţia cerurilor”!

  Pocainta este „o adevarata revolutie afectiva in viata omului” (Parintele Dumitru Staniloae). Este singura revolutie de care avem neaparata nevoie! Si astazi, ca si in alte epoci istorice, oamenii lupta pentru schimbare in diferite componente ale vietii sociale. Chiar si intre crestinii din Biserica se regasesc persoane care investesc timp si resurse consistente pentru atingerea unor idealuri de natura civica, ecologica, culturala, chiar si politica. Foarte multe dintre aceste idealuri sunt nobile si vrednice de dorit. Ce ma intriga de fiecare data cand sesizez atata entuziasm, atata implicare patimasa, este ca nu razbate decat arareori, peste toate, ideea ca de pocainta avem mai intai nevoie. Lumea aceasta este un imens pustiu al Carantaniei in care suntem ispititi de diavol sa rezolvam problemele materiale ale omenirii. Raspunsul corect la aceste provocari il da doar Hristos Domnul: „Nu numai cu paine va trai omul, ci cu tot cuvantul care iese din gura lui Dumnezeu”(Matei 4, 4). Adica, da! -- „painea” este importanta, dar nu este cea mai importanta. E o chestiune de prioritati. Nimic nu trebuie neglijat din ceea ce este de folos omului pe pamant -- libertate civica si politica, hrana si toate cele necesare traiului, un pamant curat etc. -- dar pentru nimic sa nu luptam ca si cum la asta s-ar reduce totul. Adevarata si prima revolutie de care avem nevoie este cea interioara -- or asta face in noi doar pocainta. Restul vine in chip firesc, pentru ca vine nu de la noi, ci, prin noi, chiar de la Dumnezeu!

  http://www.crestinortodox.ro/sarbatori/duminica-dupa-botezul-domnului/pocaiti-si-fi-revolutie-143323.html

 5. Luka spune:

  „EU TE-AM ALES, POLITICIANULE !!!”OARE???

 6. Ani spune:

  Nu noi i-am ales, ci cei care numara voturile !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *