Nebunia continuă şi se amplifică. CRISTIAN TUDOR POPESCU: DAN CONDREA E VIU, UNDEVA PRIN INSULELE BALEARE!

ctp

Elodia va fi detronata de catre Dan Condrea. Dan Diaconescu ar fi realizat vreo cateva mii de episoade cu cercetarea  disparitiei patronului de la Hexi Pharma. Cristian Tudor Popescu este convins că Dan Condrea nu este mort şi că tot accidentul în care acesta şi-ar fi pierdut viaţa este doar o înscenare.

„Putem vorbi, cred, de hexarea populaţiei din Romania, aşa cum exista decimare. Omorat de SRI… Nu a fost omorat câtuşi de puţin, e viu şi nevătămat pe Insulele Baleare unde l-au expediat tot serviciile. Toate astea si toate celelalte sunt adevarate. Sunt adevărate pentru că aşa vrea o bună parte, sau mai exact o rea parte din populaţia acestei ţări. Un ins care a putut să conducă această afacere criminală fără să clipească ani de zile, să adune milioanele de euro de pe urma oamenilor morţi cu zile în spitale, credeţi că poate avea mustrări de conştiinţă?”, a spus CTP la Digi24.

Peste cateva luni Dan Condrea va fi doar o amintire vaga in memoria unora. Memoria colectiva este comparabila cu cea a unui bolnav de alzheimer. Tocmai pe asta se bazeaza unii si isi vad linistiti de treaba, in continuare.

sursa: stireazilei.comloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *