Moldovenii ne arată că au coloană vertebrală.Unioniștii vor strânge bani ca să alunge armată rusă din Transnistria

unionisti

Astăzi este marcată Ziua Federației Ruse. Cu acest prilej, membrii asociației unioniste „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP) vor organiza un flashmob la Ambasada Rusiei.

Evenimentul va avea loc la ora 11.00, în fața misiunii diplomatice. În cadrul acestuia, tinerii, în mod simbolic, vor aduce o boxă de donații, prin care „vor fi colectați bani” pentru a „ajuta” soldații ruși din Transnistria să se întoarcă înapoi în Federația Rusă. Membrii de la ODIP vor mai aduce cu ei bannere, care vor transmite mesajul:

Armata rusă afară”. „Am decis să felicităm Federația Rusă mai inedit în acest an, cerând plecarea armatei ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. Credem că a venit momentul să plece în țara lor, iar noi, în mod simbolic, îi ajutăm să se ducă, organizând această strângere de fonduri„, a precizat Vlad Bilețchi, președintele AO „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

Membrii ODIP lansează un apel la toate forțele unioniste pentru a se alătura flashmobului.

Asociația „Onoare, Demnitate și Patrie” este o organizație apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale și a culturii românești.

sursa:deschide.mdloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *