Moartea vine prin telefonul mobil (video +18)

telefon1

Obsesia pentru smartphone i-a fost fatala unei chinezoaice, mama a doi copii.Fara sa-si dezlipeasca privirea de ecranul telefonului, tanara a cazut, pur si simplu, intr-un rau. S-a inecat si chiar sotul ei i-a gasit din pacate trupul fara viata, a doua zi.

O camera de supraveghere a filmat-o, cu doua zile inaintea Anului nou. Era seara si mergea in apropierea unui rau, in orasul Wenju, in estul Chinei. Cu totul absorbita de telefonul mobil, femeia nu-si da seama ca se apropie periculos de mult de mal. La un moment dat, calca in gol si dispare sub luciul apei.

Lin Yunxuan, politist: „Am vazut de mai multe ori imaginile de la camera de supraveghere si ne-am dat seama ca doamna Wang era obsedata de telefonul mobil, fara sa-si dea seama pe unde merge. Oamenii ar trebui sa inceteze sa foloseasca telefonul mobil in timp ce sunt la volan, sau chiar atunci cand merg pe trotuar. Vedeti ce se poate intampla”.

Imprudenta avea 28 de ani, lucra la o fabrica din oras, si avea doi copii. Ca o cumplita ironie a soartei, cadavrul femeii a fost descoperit chiar de sotul ei, a doua zi dimineata, plutind la suprafata raului. Si el recunoaste ca femeia era aproape dependenta de jocurile de pe telefonul mobil si intra foarte des pe retelele de socializare.

video: https://www.youtube.com/watch?v=8McWjaC_mls

sursa:revistablogurilor.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *