Minune mai mare ca aceasta nu ați mai văzut!!! Ierusalim – 11 aprilie 2015

sute de cruci de foc - ierusalim

Ce sa ne arate Dumnezeu, mai mult de atat, pentru a crede?

Anul acesta, la Ierusalim, in Biserica Sfantului Mormant, în timpul coborârii Focului Haric sute de cruci de foc au apărut pe imaginile inregistrate de un pelerin. Pentru mine, aceasta intamplare, reprezinta cea mai mare minune pe care am putut sa o vad cu ochii mei. Bineinteles, cei care nu cred vor gasi o mie de motive pentru explicarea acestui fenomen.

Da. Sunt reflexii de lumina, dar niste reflexii in forma de cruce. Si nu una singura, doar ca o simpla intamplare. Sunt sute de reflexii in forma de cruce, chiar la locul si intr-un moment care nu fac decat sa ne conviga ca nu este o simpla intamplare, ci este o minune a lui Dumnezeu pentru intarirea noastra in credinta.

Imaginile despre care vorbesc apar in clipul de mai jos dupa primul minut. Urmariti filmarea pana la capat si va minunati!loading...

You may also like...

13 Responses

 1. Alex spune:

  Poate cineva îi învață vreodată pe amărâții ăștia despre „lens flare”, să nu mai pună degetele unsuroase pe obiectiv că rămân urme care distorsionează imaginea, să mai șteargă obiectivul de praf și mizerie, și să aibe grijă să nu zgârie obiectivul.

 2. Kato spune:

  „Pentru mine, aceasta intamplare, reprezinta cea mai mare minune pe care am putut sa o vad cu ochii mei.”
  Minune era dacă apărea vizibil pentru ochii oamenilor strânşi acolo. Dar nu a apărut decât pe această cameră care deformează imaginea, nu pe TOATE camerele cu care s-a filmat…
  Oricum, însă, fiecare om este liber să INTERPRETEZE fenomenul cum vrea el, mai mult sau mai puţin ştiinţific.
  Lumina este… minunată, de felul ei…

  • IF spune:

   Se fabrica o mare varietate de obiective speciale care produc astfel de efecte / trucaje!. De ca au aparut doar pe imaginile facute cu aparate, cand si ochiul uman e tot un sistem biooptic / aparat natural, care ar fi trebuit sa-l observe/inregistreze?

 3. Slujitorul Domnului spune:

  daca pentru tine e o minune ca au aparut niste reflexii de lumina te inseli amarnic. daca esti putin atent in Sfanta Scriptura minunile tin de domeniul practic

 4. Juan spune:

  Bun, să zicem că a fost o minune. Totuși, de când în credință este atâta îmbulzeală, sunt în stare să se calce în picioare pentru a primi care mai de care lumina sfântă? M-am lămurit destul.

 5. marius spune:

  https://www.youtube.com/watch?v=lJrUto-QwGg

  uite aici cruci 😀 Aceeasi filmare…nicio cruce! Si sa stiti ca si cuiele su fost la rastignire (pe langa cruce)..spor la inchinat !

  • Admin spune:

   Nu a spus nimeni ca acele cruci au fost vizibile cu ochiul liber sau filmate cu alte aparate. Acele cruci au aparut intr-o singura filmare. In filmarea unui om, care a meritat sa surprinda acele imagini. Sunt niste reflexii de lumini, dar locul, momentul si forma lor pt mine nu intra in discutie faptul ca este o minune de la Dumnezeu.

   • Lizeta spune:

    Ai dreptate.Nu la toata lumea se aprinde singura luminarea ,nu toti vad ce vad cei care merita si asa mai departe…

 6. Tudor spune:

  Sunt simple reflexii luminoase pe un obiectiv murdar sau sters pe orizontala cu ceva nu tocmai curat

 7. Sfart Dan spune:

  Da e minunat , ar fi bine sa iti mai stergi din cand in cand obiectivul

 8. Ninel spune:

  Nu este nici’o eroare sau fals,fara nici ce-a mai mica indoiala este lucrarea Sfanta,aceasta lucrare nu e meritata s-o faca decat ce-l ales,si nici s-o vada sau s-o creada toata lumea. Am si eu o intamplare la slujba de Sfintire a uleiului! Anul acesta in postul Cel Mare mi s-a intamplat in Sfanta biserica din satul meu cand am fotografiat o slujba tinuta de mai multi preoti sa vad la prima vedere cateva poze facute de mine ceva care nu mi-a atras atentia de fapt gandeam ca are ceva kamera de la telefon Samnsun Galaxi S4. Am crezut ca nu am tinut bine aparatul sau ca mi-a tremurat mana dar nu a fost asa dupa o examinare preotul din sat ne-a spus ca acolo in poze era coborat Duhul Cel Sfant si ingeri Domnului dovada a fost ca o poza avea un chip de om coborat peste uleiul de la Sfantul Maslu care era pe masa in mijlocul biserici. Poza o am si acum postata pe Fb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *