Masacru!!! Mai mult de 20 de morţi într un club de homosexuali

Orlando Police officers direct family members away from a multiple shooting at a nightclub in Orlando, Fla., Sunday, June 12, 2016. A gunman opened fire at a nightclub in central Florida, and multiple people have been wounded, police said Sunday. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)

Aproximativ 20 de persoane au fost ucise (TVR anunta 50 de morti) în atacul armat care a avut loc la primele ore ale dimineţii de duminică în clubul de noapte Pulse, pentru homosexuali, din Orlando, în statul american Florida, a anunţat şeful poliţiei locale, John Mina, potrivit DPA. 

El a precizat că 42 de persoane au fost transportate la spital.

Suspectul a fost găsit mort în club, având asupra sa două arme de foc şi ‘un fel de dispozitiv’, a spus Mina într-o conferinţă de presă. Atacatorul a murit după schimbul de focuri cu poliţiştii.

Nouă poliţişti au fost implicaţi în schimbul de focuri cu atacatorul, unul dintre ei fiind rănit, a adăugat şeful poliţiei, potrivit Reuters, citat de Agerpres.

El a precizat că atacul s-a transformat într-o luare de ostatici. „Aproape de ora 05.00 în această dimineaţă, a fost luată decizia de a-i salva pe ostaticii care erau în interior”, a spus Mina.

Pe de altă parte, potrivit FBI, suspectul ar fi putut avea ‘o înclinaţie’ pentru terorismul islamist, transmite AFP.

Un oficial citat de Reuters a spus de asemenea că autorităţile americane investighează dacă atacatorul era un ‘lup singuratic’.

Sa vedeti in zilele urmatoare supozitii peste supozitii. La cati morti sunt, sigur va fi bagata vreo grupare terorista. Nu va fi luata in calcul vreo  criza de gelozie.

sursa: stireazilei.comloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *