LOVITURĂ PENTRU POSESORII DE MAŞINI ÎNMATRICULATE ÎN BULGARIA

masini-imatriculate-bulgaria

Legislația bulgară în ceea ce privește înmatricularea autovehiculelor a suferit modificări majore, astfel că cei care dețin mașini cu numere de Bulgaria au și ei de suferit.

Acest articol o va pune in garda si pe doamna Rovana Plumb. Familia doamnei Rovana Plumb (PSD) deţine un autoturism de lux, Audi Q7, pe care însă nu l-a înmatriculat în România, ci în Bulgaria, fentând astfel legea care prevede plata timbrului de mediu, act normativ promovat chiar de Rovana Plumb în perioada în care era ministru al Mediului. Maşina înmatriculată în Bulgaria este folosită de fiul şi de soţul Rovanei Plumb.

Taxele au crescut considerabil, iar ITP-ul nu mai poate fi efectuat fără dovada achitării impozitului.

Mai mult, românii care conduc mașini înmatriculate în Bulgaria pe numele unor cetățeni bulgari care au și alte mașini sunt nevoiți să scoată din buzunare sute de euro pentru asigurările obligatorii.

“RCA a crescut foarte mult pentru persoanele fizice care au mai mult de zece mașini înmatriculate pe numele lor și pentru firmele care au mai mult de 15 mașini. Un RCA cu motor de 1.6 litri poate ajunge pâna la 350 euro”, a susținut un dealer auto.

Legislația din Bulgaria s-a modificat după ce cetățenii bulgari au înmatriculat sute sau chiar mii de mașini pe un singur nume. De altfel, firmele de asigurări au întocmit chiar și o listă neagră cu cetățenii bulgari care au înmatriculate pe numele lor mii de mașini.

În aceste cazuri, asigurările pot ajunge chiar și la 1.000 de euro pentru un autoturism cu un motor de 1,7 litri.

sursa: nationalisti.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *