Irinel Columbeanu l-a dus pe tatăl său la azil. Mama Zina nu va mai fi singură, Ion Columbeanu îi va ţine companie

vedete-irinel-ion-columbeanu

S-a pierdut obiceiul romanilor de a avea grija de batranii lor pana la moarte. Acum ii ducem la azile. Este si cazul lui Irinel (Fetus-Frumos) Columbeanu, care si-a dus tatal la azilul din Snagov. O vrea asta mic sa se insoare si nu poate de taica-su? Oricum, domnul Ion Columbeanu o sa se intretina pe viitor cu mama Zina, o sa fie intr-o companie placuta intre dinozaurii trasi pe dreapta.

„Da, după mult timp în care am încercat să-i explic că e mai bine să stea într-un loc unde are ajutor specializat, am reușit să-l conving pe tata să meargă la azilul din Snagov. Cu Ion Cassian, patronul casei de bătrâni, mă știu din copilărie, am toată încrederea. Tata are o problemă la picioare, are nevoie de recuperare. Până la urmă, cu chiu cu vai, a acceptat și a înțeles, iar de mai bine de o lună l-am adus aici. Știți foarte bine că pentru un bătrân e greu să-l scoți din „cuibul” lui, nici la mine la Izvorani nu a vrut să vină. Am mai avut câteva încercări, însă au eșuat.”

Irinel a dus muncă de lămurire pentru a-și convinge tatăl să accepte supravegherea și ajutorul pe care le-ar primi într-un cămin specializat: „L-am dus și la Ana Aslan, însă nu a fost chip să ma înțeleg cu el și l-am adus acasă. Acum fac naveta Izvorani- Snagov și îl vizitez foarte des. Se simte foarte bine aici. Știu că o să spună lumea „l-a dus pe tacs-su la azil”, însă nu e așa. Știu foarte bine ce condiții are, iar eu, ca fiu, mă îngrijesc să aibă tot confortul, e părintele meu.”

Irinel Columbeanu a avut o zi plină. Pentru că a fost ziua lui de naștere, dar a fost nevoit să se și ocupe de treburile zilnice, omul de afaceri nu a reușit să răspundă tuturor felicitărilor venite atât prin mesaje pe rețele de socializare, cât și prin telefon. Tocmai de aceea, Irinel a publicat un mesaj pe Facebook, dar ceea ce a atras atenția a fost anunțul că tatăl său, Ion Columbeanu, trăiește de ceva vreme la azil.

„Mulțumesc foarte mult și îmi cer scuze că practic nu am putut fizic și efectiv face față și răspunde tuturor și fiecăruia dintre cei ce mi-au urat astăzi la mulți ani, pe diverse canale de comunicație (Facebook, WhatsApp, SMS, e-mail, telefon, etc.), încercările respective mâncându-mi practic toată ziua.
Singurele persoane cu care am reușit să mă văd față în față până acum au fost fiica mea, pe care am luat-o într-o fugã de la școală și tatăl meu, pe care l-am vizitat mai pe îndelete la Căminul de Recuperare și Relaxare Snagov, unde se aflã în prezent și care a ținut și el să-mi adreseze următoarea felicitare, pe care, chiar dacã, dar mai ales fiindcã, se apropie Ziua Copilului, o dedic tuturor pãrinților și simt impulsul sã o împãrtãșesc cu Dvs”.

Cel mai important și de suflet mesaj de felicitare l-a primit chiar de la părintele său, pe care l-a și înregistrat într-un scurt clip: „Vreau să urez și eu la mulți ani fiului meu care a avut grijă de mine la bătrânețe și m-a dus să stau la casa lui Ion Cassian, din Snagov, unde mă simt foarte bine”, a spus nonagenarul.

La azilul de la Ghemănești locuiește de ani buni și «mama Zina», pe care Ion Columbeanu o și cunoaște de multă vreme și care până nu demult a fost îngropată în datorii. Nu mai puțin de 7000 de euro strânsese Zina Dumitrescu din cauză că fiul său nu-i mai plătise cheltuielile strânse de o vreme îndelungată. În Săptămâna Mare, oameni cu suflet, printre care Gigi Becali, Cristian Țânțăreanu și medicul Sandu Brîndușa au scăpat-o de datorii pe cea care a marcat moda românească.

sursa: click.ro

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *