Încă o dovadă că DUMNEZEU ne iubeşte necondiţionat. Remus Cernea este consecvent doar când este vorba despre distrugerea religiei

cernea

Domnul deputat Remus Cernea scrie următoarele pe contul său de Facebook: Senatul respinge dreptul copiilor la libertate religioasă!

Codul civil consfințește dreptul copiilor care au împlinit 14 ani dreptul de a-și alege singuri religia. Dar parlamentarii, pentru a nu supăra cumva biserica, refuză să pună în acord Legea învățământului cu Codul Civil, așa cum ar fi normal (s.m.), insistă în a perpetua abuzurile de ordin religios asupra copiilor.

Se referă la articolul 491 din Codul Civil:

Religia copilului

(1) Părinţii îndrumă copilul, potrivit propriilor convingeri, în alegerea unei religii, în condiţiile legii, ţinând seama de opinia, vârsta şi de gradul de maturitate ale acestuia, fără a-l putea obliga să adere la o anumită religie sau la un anumit cult religios.

(2) Copilul care a împlinit vârsta de 14 ani are dreptul să îşi aleagă liber confesiunea religioasă.

Doar că același Cod Civil, la articolul 258, alineatul 4 precizează că „prin soţi se înţelege bărbatul şi femeia uniţi prin căsătorie„:

Familia

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora, precum şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea şi educarea copiilor lor.

(2) Familia are dreptul la ocrotire din partea societăţii şi a statului.

(3) Statul este obligat să sprijine, prin măsuri economice şi sociale, încheierea căsătoriei, precum şi dezvoltarea şi consolidarea familiei.

(4) În sensul prezentului cod, prin soţi se înţelege bărbatul şi femeia uniţi prin căsătorie.

Dar când e vorba de a pune în acord Constituția cu același Cod Civil în sensul de a se specifica foarte clar și în Constituție că „prin soţi se înţelege bărbatul şi femeia uniţi prin căsătorie„, așa cum ar fi normal, domnul deputat Remus Cernea se opune, calificându-i pe cei 3 milioane de semnatari ai petiției inițiată de Coaliția pentru Familie care cer acest lucru ca fiind homofobi.

Putem spune că domnul deputat Remus Cernea este consecvent doar când este vorba despre distrugerea religiei.

sursa: rostonline.ro

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *