În şase luni vom avea cel puţin 40.000 de refugiaţi pe teritoriul României. Internele încep să monteze 150 de corturi în punctele Beba Veche şi Lunga (Timiş)

imigranti10

Va fi un SCANDAL-MONSTRU! Reţineţi: în şase luni vom avea cel puţin 40.000 de refugiaţi pe teritoriul României. Internele încep să monteze 150 de corturi în punctele Beba Veche şi Lunga (Timiş)

Jurnalistul Robert Turcescu aruncă bomba în privinţa imigranţilor. Jurnalistul devaluie pe Facebook că un scandal-monstru e pe cale să se declanşeze şi că numărul celor pe careRomânia va fi obligată să-i găzduiască este uriaş.

„Duminică seara izbucneşte un scandal-monstru în legătură cu refugiaţii, cota obligatorie şi preşedintele Iohannis. Reţineţi: în următoarele şase luni vom avea cel puţin 40.000 de refugiaţi pe teritoriul României. Declaraţia ‘nu putem primi decît 1700 de refugiaţi’ va fi catastrofală pentru Preşedinte„, a scris Robert Turcescu pe reţeaua de socializare.

Ulterior, jurnalistul a revenit cu o altă precizare la fel de importantă.

„Informaţie de ultimă oră: Internele încep în această seară să monteze 150 de corturi în punctele Beba Veche şi Lunga (Timiş). În fiecare cort pot încăpea 6 paturi sau 12 paturi suprapuse. Operaţiunea e condusă de Gheneral, că Arafat a trebuit să facă un pas în spate de cînd cu planorul. Oricum, la arma Intendenţă e doctor, mai ales cînd se ajunge la faza cu fasolea la ceaun”, a adăugat jurnalistul. (Sursa: nasul.tv)loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *