Health Canada si Canadian Food Inspection Agency au găsit ca salmonul modificat genetic este perfect valabil şi sănătos. OARE AŞA O FI ?

SOMON

Nu m-ar mira ca in foarte scurt timp, sa vad un studiu al autoritatilor medicale canadiene, care sa ne explice pe larg, faptul ca alimentele procurate de la fermele taranesti, cu mult mai putin chimizate sau deloc, sint periculoase pentru organism. Nu ma mira nici faptul ca fermierii canadieni sint amendati pentru ca vind alimente proaspete direct de la fermele lor.

Faptul ca Health Canada si Canadian Food Inspection Agency au gasit ca salmonul modificat genetic este perfect valabil si sanatos pentru a fi consumat de catre canadieni, este o jignire adusa medicinei, dar un mare plus in profit adus corporatiilor in domeniu si o sfidare la adresa unui popor, care se doreste a fi in primele sapte economii mondiale, dar pe care liderii lui il considera un popor de oameni fara educatie si fara informatii chiar intr-un domeniu care le afectaza major viata, alimentatia.

Aveti mai jos site-ul oficial, din care puteti citi, batjocura stiintei medicale impotriva oamenilor, batjocura unor organizatii canadiene din domeniul sanatatii,platite de contribuabilii canadieni, pentru a ride de ei, de viata lor si a familiilor lor…..

Mai mult, legea canadiana nu prermite ca pe eticheta produsului sa fie introdusa sursa si  faptul ca acest produs este modificat genetic.

De ce, daca tot este sanatos si ne „imputerniceste” organismele? Ii este frica guvernului canadian crony capitalist ca nu va mai lua taxe de la corporatiile care ne otravesc zilnic cu alimente de provenienta dubioasa sau le este frica corporatiilor care vind aceste alimente modificate genetic, ca nu vor putea face profitul necesar pentru a finanta campanii electorale care sa aduca in fata promotori ai otravirii poporului si imbogatirea unui grup de infractori legalizati si institutionalizati?

Mai este cazul sa ne intrebam de ce cancerul in Canada si nu numai, a ajuns de „notorietatea” gripei? Poate ca nu, dupa cum ne sfatuieste Guvernul Canadian…

Adrian Cosereanu

sursa: alternativaromaniei.com

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *