GERMANIA. 26 de femei agresate sexual de imigranți. Începe furtuna !

gettyimages-504163448

(Darmstad, 31 mai) Procurorii germani investighează plângerile depuse de 26 de femei germane care au fost victime ale unor agresiuni sexuale în cadrul festivalului de muzică Schlossgrabenfestes din Darmstadt, vestul Germaniei, în weekend.

Poliţia a arestat deja trei bărbaţi de origine pakistaneză care au fost puși sub acuzare pentru agresiuni sexuale, relatează Reuters. Poliția caută alți vinovați de la aceste evenimente.

Germania investighează agresiunile sexuale semnalate de 26 de femei la un festival de muzică

Până marţi seară, 26 de femei au denunţat agresiunile sexuale la care au fost supuse, fiind depuse 14 plângeri în mod oficial.

„Femeile au acuzat că au fost înconjurate de grupuri de bărbaţi care stând în cerc le împingeau de la unul la altul prinzându-le în mod neadecvat de sâni și de organele genitale „, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei germane, precizând că plângerile sunt în prezent investigate de procurori.

Incidentul e similar cu sutele de agresiuni sexuale făcute de imigranți în Koln și în multe alte orașe ale Germaniei în noaptea de Anul Nou. La Koln s-au înregistrat și violuri.

sursa: fluierul

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *