Englezii nu-şi schimbă năravul. Poliţia franceză între trei armate de huligani

huligani-610x300

Violențele de la Marsilia au intrat în a treia zi. La lupte au participat suporterii Angliei, ai Rusiei și ai Franței, în vreme ce forțele locale de ordine au încercat în zadar să restaureze liniștea, scrie Mirror.

Sute de huligani ruși i-ar fi atacat pe suporterii(???) britanici în Marsilia, iar poliția locală a intervenit pentru a despărți taberele, folosind, în acest scop, gaze lacrimogene. Tocmai se discuta acest subiect si se pare ca englezii au fost cei care au provocat scandaluri cu rusii si francezii.

Violențele urmează altor două zile de bătăi între suporteri.

Incidente între suporteri şi forţele de ordine au avut loc, vineri, la Marsilia, unde zeci de fani au aruncat cu obiecte în direcţia poliţiştilor, care au răspuns folosind gaze lacrimogene, informează L’Equipe, citată de News.ro.

După primele incidente dintre localnici şi suporterii englezi din noaptea de joi spre vineri, noi incidente s-au produs, vineri după-amiază, la Marsilia, pe cheiurile Portului Vechi, unde se află mai multe baruri britanice, cu o zi înainte de meciul dintre Anglia şi Rusia.

Potrivit martorilor, mai mulţi suporteri englezi au aruncat cu sticle de bere în direcţia poliţiei, care a răspuns folosind gaze lacrimogene. Au intervenit apoi fani ruşi, iar incidentele au durat aproape o oră.

Anglia va debuta la Campionatul European sâmbătă, la Marsilia, împotriva Rusiei.

sursa: stiripesurseloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *