El este Agentul Mossad, BOGDAN CHIRIEAC, personajul care are o problema foarte mare, in ultima vreme, cu site-urile Ortodoxe din Romania

bogdan-chirieac

Bogdan Chirieac este acuzat de un colonel în rezervă al Armatei Române că este „agent Mossad”. Este ceea ce crede colonelul (r) dr.Ion Petrescu. 

„Te dai jurnalist – după ce, ani în şir, ai semnat editoriale bazate pe filele primite, confidenţial, de la serviciile secrete –, ai contracte cu un serviciu specializat în ascultarea formatorilor de opinie, ai contribuit la „executarea publică”, cu microfoane postate ambiental, a unui ziarist incomod celui aflat în vârful piramidei politice, eşti suspectat că ai fi purtătorul unui grad de-’nstelat, în serviciul de intelligence al unei ţări ostile lumii arabe, şi, colac peste pupăză, minţi milioane de telespectatori români afirmând, cu neruşinare, că absenţa liderilor, în fruntea demonstranţilor din ţările arabe, demonstrează – ţineţi-vă bine! – că revoltele au fost organizate de… Al-Qaida! Mă întreb dacă Mihai Gâdea, ca dirijor la Antena care i s-a încredinţat, ştie sau măcar este amical sesizat de vreun amic ce dezinformări se produc, cu profesionalism, în ograda domniei sale? Care sunt viguros aplaudate la sediul CIA şi la acela al Mossad”, a scris Colonelul (r.) dr. Ion Petrescu.

Sursa: agentia.orgloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *