Dracu’ te ia și online, mai nou. Comunităţile satanice online

666

Site-urile satanice sunt locurile în care se întâlnesc internauţii adepţi ai lui Satan. Comunităţile satanice online numără mii de utilizatori, tineri şi mai puţin tineri, care cred în Biblia satanică şi se salută cu „Hail Satan“.

”Biserica Satanistă”, ”Bucuria lui Satan” sau ”Flacăra Neagră” sunt doar câteva din site-urile unde s-au adunat sataniştii români în mediul online. După numărul utilizatorilor şi al membrilor înregistraţi pe forumurile în care subiectul principal de discuţie este curentul satanist şi adularea lui Satan, comunitatea internaţilor români care împărtăşesc această credinţă depăşeşte 14.000.

Sataniştii formează în online o comunitate nevăzută în care oameni de vârste diferite, fără chipuri şi nume reale au un singur crez: Satan. În comunităţile online în care Satan este venerat s-au adunat satanişti ”tradiţionali“, „moderni“ şi „rebeli“ mai toţi având drept  carte de căpătâi în ideologie ”Biblia Satanică”,  cartea lui Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste“.

Cum nu există restricţie de vârstă, comunităţilor sunt deschise şi adolescenţilor teribilişti care nu au împlinit 18 ani.  La 16 ani, un astfel de tânăr, satanist de doi ani îşi împărtăşeşte experienţa : ”Am 16 ani,sunt un satanist de aproape 2 ani(imi place sa citesc Demonologia si sa fac anumite ritualuri mai ales cele dedicate pentru Ball si Lucifer),am intrat pe aceasta comunitate deoarece vreau sa aflu mai multe ritualuri, daca este cineva dispus sa ma ajute cu anumite ritualuri sa îmi dea un PM”.

Sursa: Adevarul.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *