Donald Trump, declaraţia de avere. Depăşeşte orice imaginaţie

trump11Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a declarat din nou ca averea sa depaseste 10 miliarde de dolari, o suma de doua ori mai mare decat estimarile independente, relateaza miercuri Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Miliardarul a afirmat ca a depus la Comisia Electorala Federala (FEC) declaratia sa de avere, un document pe care candidatii la alegerile federale trebuie sa-l completeze pentru a prezenta companiile in care au functii sau interese, precum si activele si datoriile lor. Sumele exacte nu se cunosc, ceea ce face imposibil sa se estimeze in mod independent averea neta a candidatului.

In iulie anul trecut, Donald Trump a depus o declaratie in care a enumerat peste 500 de companii si a raportat venituri de 362 de milioane de dolari in 2014 (exceptand dividendele, dobanzile, chiriile, castigurile de capital).

El a raportat de data aceasta venituri de 557 de milioane de dolari, fara a confirma ca aceasta suma acopera perioada 2015. Documentul, care nu este inca disponibil publicului, contine 104 pagini, a spus el.

„Averea neta a lui Donald Trump a crescut de la ultima sa declaratie in iulie 2015. Pana in prezent, averea neta a domnului Trump depaseste 10 miliarde de dolari”, a scris echipa sa intr-un comunicat.

Potrivit estimarilor Forbes publicate marti, averea lui Donald Trump s-ar ridica la 4,5 miliarde de dolari.

sursa: aktual24.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *