Dezvăluiri incredibile. Modalitatea prin care UEFA trucheză tragerile la sorţi

FILE - In this Sunday June 6, 2010 file photo FIFA President Joseph Blatter holds the trophy after receiving it back from South African President Jacob Zuma during a media briefing on the 2010 Soccer World Cup in Pretoria, South Africa.  FIFA President Sepp Blatter will resign from soccer's governing body amid a widening corruption scandal and promised Tuesday to call for fresh elections to choose a successor. (AP Photo/Themba Hadebe, File)

Sepp Blatter confirmă ceea ce se bănuia de mulți ani. Tragerile la sorți pot fi influențate, în funcție de interese. Metoda este simplă, cu o parte din bile răcite la frigider. Blatter spune că asta s-a întâmplat în competițiile europene și neagă că ar fi folosit metoda la tragerile la sorți organizate de FIFA.

A existat de-a lungul anilor bănuiala că tragerile la sorți sunt aranjate, după ce au apărut mai multe meciuri surprinzătoare.

Aceste discuții au apărut de cele mai multe ori atunci când echipele mari primeau un traseu foarte ușor până în semifinale sau finale. Sepp Blatter susține că această bănuială nu este un mit, ci chiar el a fost martor la o astfel de tragere la sorți. Fostul președinte FIFA spune că el nu a apelat niciodat la această metodă și arată cu degetul spre Europa.

„Eu nu m-am atins de bile, așa cum au făcut alții. Sigur, ele pot fi însemnate, pot fi calde sau reci. Bineînțeles că se poate din punct de vedere tehnic. Eram la FIFA, dar am fost martor la o tragere la sorți la nivel european în care s-a întâmplat așa ceva. Dar niciodată nu s-a întâmplat la FIFA. În cazul meu nu s-a întâmplat niciodată.

Bilele sunt lăsate înainte în frigider. Le poți compara prin atingere și poți determina astfel dacă sunt calde sau reci. A existat o singură persoană care a avut această putere în Europa”, a declarat Sepp Blatter pentru cotidianul argentinian La Nacion.

sursa: Fluierulloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *