Declarație ȘOCANTĂ: Rusia se oferă să susțină interesul NAȚIONAL al României. Vezi care este poziția Moscovei în legătură cu Basarabia

putin

Moscova transmite, prin canalele diplomatice, tot felul de promisiuni pentru România. Chiar de Ziua Victoriei, 9 mai, ţarul Putin a trimis către Bucureşti un semnal, prin intermediul ambasadorului Rusiei din România. Rusia a transmis că este gata să depășească înghețul din relațiile cu România, dacă Bucureștiul dorește, a afirmat ambasadorul rus la București, Oleg Malginov, într-un interviu acordat unui post de televiziune.

Într-un interviu acordat postului de televiziune 6TV, cu ocazia zilei de 9 mai, ambasadorul Oleg Malginov face câteva afirmații foarte interesante.

„Conducerea Federației Ruse a afirmat, în mai multe rânduri, că noi întotdeauna suntem deschiși pentru dialog. Când am ajuns aici, în misiune, prima mea sarcină a fost de a revigora dialogul acesta(…) Nu a fost inițiativa Rusiei să fie înghețate contactele la nivelul politic înalt. În principiu credem că contactele dintre conducerea Rusiei și conducerile altor țări sunt foarte benefice. Destul de multe țări europene au păstrat dialogul cu Rusia, la nivel înalt. Totul depinde de faptul dacă conducerea României ar dori să depășească această pauză și de ce anume este gata să spună. Adică dacă există un interes național, Rusia este întotdeauna gata să îl susțină.”

În ceea ce privește poziția Moscovei față de Basarabia și Bucovina de Nord, Oleg Malginov a declarat:

„Aș vrea să spun aici că istoria europeană, de dinainte de război, are foarte multe componente. Pactul germano-sovietic de neagresiune este doar un element al acelei istorii de dinainte de război. În același context trebuie privit și Anschluss-ul Austriei, care s-a făcut cu acordul tuturor țărilor europene. Și la fel a fost și așa-zisul Acord de la München, când a fost decisă soarta Cehoslovaciei. Și, din păcate, eșecul eforturilor de creare a coaliției antihitleriste, în anii 30. În acele condiții, fiecare țară a decis să își asigure singură securitatea. Și experiența ne-a arătat că această tactică a fost una greșită. Pe aceeași cale a mers și Uniunea Sovietică, aceea de a încheia un pact separat cu Germania, care nu a prevenit războiul, dar, probabil că l-a amânat. Încă în anul 1989, Parlamentul, de atunci, al URSS, a decis că toate consecințele acestui tratat au încetat să existe din data de 22 iunie 1941. Noile concluzii de drept internațional ale războiului, au fost rezumate în acordurile încheiate după război, în Carta Națiunilor Unite, precum și în documentele Organizației pentru Securitate și Cooperare, care și dau răspunsurile la întrebarea dumneavoastră.”

In concluzie, suntem cam la mijloc, sa speram ca nu o sa fim cel mai fromos poligon de tragere pentru NATO si rusnaci.

sursa: evz.roloading...

You may also like...

3 Responses

  1. Dacus spune:

    Titlu bombastic de gratis. Nimic șocant și nici nou. Divide con impera. Ursul nu dă nimic din a lui. Basarabia este ca dusă, Bucovina este a dușmanului actual. Mai mult, speră să obțină capul de pod Transnistria fără bătăi de cap sau proteste pro forma a UE. Câștig curat! Cadouri pe banii altuia.

  2. Toderici Valeri spune:

    Eu am scris de multe ori ,şi revin: Acum este momentul să ne unim cu Basarabia şi cu Bucovina,Transnistria,Ismail,etc. Pentru că acete ţinuturi nu sunt la Rusia sunt la Ucraina. Noi trebuie să profităm că relaţiile dintre Rusia şi Ucraina scârţie iar noi (românii şi moldovenii) să cerem sprijin de la Rusia,pentru UNIRE! Am citit undeva că Vladimir Putin este basarabian,pentru că străbunicul lui provine din Basarabia. Numele lui,iniâial a fost „Putină”,dar litera „ă” ,de la sfârşit s-a pierdut! Noi trebuie să profităm de acest lucru,până când este el Preşedintele Rusiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *