Cursa EgyptAir MS804 între Paris şi Cairo a dispărut de pe radar azi noapte la 280 km de coastele egiptene. Există martori care spun că au văzut în noapte „flăcări pe cer”

EgyptAir

Cursa EgyptAir MS804 între Paris şi Cairo a dispărut de pe radar azi noapte la 280 km de coastele egiptene. Există martori care spun că au văzut în noapte „flăcări pe cer”.

Inițial Egypt Air a spus că nu a primit nici un semnal de urgență de la avion dar acum în mod ciudat au revenit şi au spus că au primit un semnal de urgență la 4:36am la 2 ore ! după dispariție. Ceva e putred şi în Egipt. Există martori care spun că au văzut în noapte „flăcări pe cer”.

(Mediterana, 19 mai 2016, ora 2:30 am) Cursa EgyptAir MS804, de la Paris la Cairo, a dispărut de pe radare, a anunţat compania pe Twitter, relatează CNN.
Într-un scurt comunicat pe rețelele sociale, EgyptAir a informat că zborul 804 era efectuat de un avion de tip Airbus 320 care decolase miercuri noaptea de pe aeroportul ‘Charles de Gaulle’ din Paris, urmând să aterizeze la Cairo joi dimineață.

În avion se aflau 59 de pasageri și 10 membri ai echipajului, potrivit mass-media. Guvernul egiptean nu a făcut niciun anunţ oficial.
La bord se aflau: 30 Egipteni 15 Francezi 2 Irakieni 1 Britanic 1 Belgian 1 Kuweitian 1 Saudian 1 Sudanez 1 Chadian 1 Portughez 1 Algerian 1 Canadian. Printre ei erau 2 bebeluși şi un copil.

Contactul a fost pierdut la ora 2.30am local time (00.30 GMT) când avionul se afla la doar 280km de coasta egipteană.
Avionul era un Airbus 320 care părăsise Parisul miercuri noapte la ora 23:09, ora Parisului. Se bănuiește că avionul fie a explodat în aer, fie s-a prăbușit în Mediterana. Autoritățile egiptene şi grecești au început să fac căutări în zonă.
Avionul se afla la 11.280 m altitudine când brusc a dispărut de pe radar. Avionul nu a transmis nici un semnal de urgență de unde ipoteza multora că ar fi explodat în aer. Aterizarea trebuia să se producă la 3:05 am ora Egiptului.

sursa: fluierulloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *