Culmea culmilor! Să te duci la discoteca gay şi să devii victimă (erou poate) a războiului cu ISIS ?

orlando

Fosta soţie a atacatorului din Orlando susţine că acesta era o persoană violentă şi instabilă psihic şi a bătut-o în repetate rânduri în perioada în care au fost căsătoriţi.

Fosta soţie a atacatorului din Orlando susţine că acesta era o persoană violentă şi instabilă psihic şi a bătut-o în repetate rânduri în perioada în care au fost căsătoriţi.

Femeia l-a cunoscut pe Omar Mateen pe internet în urmă cu opt ani şi a decis să se mute în Florida şi să se căsătorească. La început, mariajul era normal, a spus ea, dar mai apoi el a devenit agresiv. „Nu era o persoană stabilă. Mă bătea. De abia ajungea acasă şi începea să mă lovească pentru că nu era curăţenia terminată sau alte lucruri de genul acesta”, a povestit femeia, potrivit washingtonpost.com.

„La început părea un om normal”, a continuat ea, adăugând că în perioada în care au fost căsătoriţi Omar nu era foarte religios şi lucra la o sală de gimnastică.

Ea a mai spus că în cele câteva luni cât au fost împreună, bărbatul nu a dat semne că ar fi adeptul radicalismului islamic. Cei doi au divorţat oficial în 2011 şi de atunci nu au mai avut niciun fel de contact.

După ce cuplul s-a despărţit, Omar Mateen a devenit mai religios, a povestit, de asemenea, un prieten, adăugând că tânărul a mers în pelerinaj la Mecca în urmă cu câţiva ani. Ultima oară când a vorbit cu atacatorul a fost în urmă cu trei săptămâni şi nimic nu prevestea că se va transforma într-un criminal. „Dacă avea vreo simpatie pentru Statul Islamic sau alt grup terorist, atunci a ţinut-o pentru el”, a mai spus prietenul lui Omar Mateen.

Mateen mergea regulat la Centrul Islamic de la Fort Pierceunde a fost şi în urmă cu două zile, a declarat imamul Shafiq Rahman, precizând că nu îl ştia prea bine pe Omar. „Era foarte tăcut, nu vorbea cu nimeni. Venea să se roage şi apoi pleca. Nu a existat niciun indiciu că ar face ceva violent”

Pe site-ul şi pe contul de Facebook al Centrului Islamic oamenii sunt îndemnaţi să doneze sânge  şi este condamnat „atacul monstruos” de la Clubul din Orlando. „Comunitatea musulmană este alături de americani şi respinge pe oricine sau orice grup care încearcă sp justifice un astfel de act de violenţă îngrozitoare”, este mesajul postat pe reţeaua de socializare.

Nimeni n-a luat in calcul orientarea sexuala a criminalului. Poate era homosexual si intr-o criza de gelozie a mitraliat discoteca pidosnica.

Completare la articol

Tatăl lui Omar Mateen, autorul masacrului din Orlando, SUA, a explicat care ar fi fost motivul gestului extrem făcut de fiul lui.

Într-un scurt interviu acordat NBC News, Mir Seddique, tată lui Omar Mateen, s-a declarat complet bulversat de faptele fiului său.

Bărbatul a cerut iertare tuturor pentru această tragedie, dar a spus că nu ştie exact ce l-a împins pe Omar să recurgă la un asemenea gest.

Totuşi, Seddique a afirmat că masacrul „nu are nicio legătură cu religia”. În schimb, el a povestit că în urmă cu câteva zile Omar văzuse doi homosexuali sărutându-se pe o stradă din Miami şi că e probabil ca acest lucru să-l fi deranjat.

„Nu ştiu de ce a făcut asta. Este mort acum, deci nu-l pot întreba. Îmi doresc să fi ştiut”, a declarat el. „Vă cer iertare pentru ce a făcut fiul meu… (…) Nu am ştiut nicio clipă că are astfel de intenţii. Suntem şi noi şocaţi, aşa cum este întreaga ţară”, a adăugat el.

50 de persoane au fost ucise, iar alte 53 au fost rănite duminică, 12 iunie, într-un club gay din Orlando, în statul Florida, în cel mai sângeros atac armat din istoria SUA. Autoritățile au deschis o anchetă pentru „terorism”.

surse: gandul.info , realitatea.netloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *