Cu cine mai dă mâna elita politică , ca să treacă puntea

 

shutterstock_215953261

Este cunoscut faptul că CIA și Pentagonul au fost interesați de paranormal. Au fost derulate proiecte în care s-a încercat și uneori reușit crearea unor soldați de elită numiți Dark Vador.

Aceștia erau capabili să omoare la distanță prin forța spiritului. Prin introducerea unei stări hipnotice și rostirea unui cuvânt cheie, subiecții se transformau în adevărați roboți ucigași.

În timpul războiului rece, SUA și URSS au derulat mai multe proiecte în care se utilizau droguri, hipnoză, traumatisme, violență fizică și psihică, toate acestea pentru a obține soldatul de elită.

În proiectul Often, SUA au apelat la vrăjitori Wicca și la magia neagră. Pe lângă aceștia au fost cooptați astrologi, persoane medium. La Universitatea Carolina de Sud se înființase un departament specializat în ocultism și vrăjitorie, finanțat de CIA.
Această perioadă a durat până în anul 1972. Proiectele finanțate de CIA aveau drept scop controlul minții. Nu mai erau utilizate formele clasice de spionaj, de crimă sau asasinate.

Pentru a se cunoaște locul unde era ascuns dictatorul Noriega, CIA a recurs la sute de persoane înzestrate cu capacități extrasenzoriale.

Un raport FBI din anul 2001, susține că Al Qaeda utiliza o celulă psy. După atacurile din 11 septembrie, FBI a intrat în posesia unor probe conform cărora doi dintre teroriști făceau parte din celula psy. Teroriștii erau antrenați în Florida și în domeniul artelor marțiale mortale, tehnici interzise în lumea întreagă.

Loviturile vizau anumite părți ale corpului considerate de mare sensibilitate. Personalități politice care au marcat istoria apelau la medium, astrologi sau anumite ritualuri oculte, înainte de a lua o decizie. Se cunoaște faptul că Stalin era înconjurat de o armată de specialiști psy, președinții Reagan și Mitterrand erau dependenți de astrologi, iar în ceea ce îl privește pe Hitler, este cunoscută apetența sa către ocultism.

Ezoterismul intrase în cele mai influente sfere ale puterii mondiale. Charles Ronson a participat la aceste programe denumite negre și a declarat că ajunsese la performanța de a ucide o capră după ce o privea intens câteva minute.

În octombrie 1989, presa americană a intrat în posesia unui brevet, pe care l-a și publicat și care se referea la transmiterea sunetelor în creierul unei persoane, cu ajutorul microundelor de frecvență de la 10 MHz la 10000 de MHz care prind forma de impulsuri periodice recurente de scurtă durată.

Publicarea brevetului a fost dovada clară că astfel de tehnici au fost utilizate în cadrul anumitor proiecte care aveau ca scop controlul creierului.

Se spune că astfel de tehnici au fost utilizate și pentru manipularea în masă. Corpul uman care dispune de o anvelopă de energie subtilă, corpul astral, acționează asupra inconștientului, această dimensiune subtilă ajunge în zone mentale, cauzale, subtile, prin procedee de manipulare induse. Subiectul devine un executant care execută ordinele primite de la distanță.

Toate aceste informații pot fi scenarii SF pentru unii dintre noi, sau pot fi realitatea care ne înspăimântă. În laboratoarele secrete ale CIA s-a creat o nouă meserie, aceea de inginer-ocult.

sursa: efemeride.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *