Criza face ravagii în Rusia. Se prefigurează un DEZASTRU.

rusia

Oamenii din Rusia cred ca problemele economice ale tarii sunt cea mai mare amenintare interna la adresa lor. Conform publicatiei Nezavisimaia Gazeta, citata de Sega, aproape doua treimi din populatie cheltuie pe alimente cam jumatate din veniturile sale, coform unui studiu al centrului Levada.

Fiecare al cincilea rus caracterizeaza starea sa materiala ca fiind rea sau foarte rea. Peste 80% dintre locuitorii Rusiei sunt siguri ca aceasta criza economica a tarii va continua, iar 40 la suta sunt convinsi ca ea va mai avea cel putin doi ani de viata.

Conform unor cifre ale Scolii Superioare de Economie, astazi, 9% din populatia Rusiei este reprezentatata de oameni extrem de saraci, care nu au bani nici macar pentru a-si procura alimentele de baza.

In luna aprilie, aproape jumatate dintre cei intervievati au declarat ca, in ultimul an, starea financiara a familiilor lor s-a deteriorat, se arata intr-un studiu social al institutului amintit.

Studiile sociologice mai arata ca, in ultimele trei luni, 76% din familiile de rusi au fost obligate sa faca economii, taind din cheltuielile cu serviciile si alte produse de consum. Aproape 47% spun ca acum cheltuie mai putini bani pe incaltaminte si imbracaminte, iar 45% au raspuns ca economisesc pe partea alimentara.

sursa: aktual24.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *