Crezi ceea ce vezi sau ceea ce ţi se impune să crezi? Deși întreaga Europă a avut o primăvară foarte rece concluzia progresiștilor este că la nivel mondial luna mai a fost cea mai caldă lună mai din toate timpurile. Voi îi credeți?

ploaie

Deși întreaga Europă a avut o primăvară foarte rece, concluzia unor oameni de ştiinţă este că la nivel mondial luna mai a fost cea mai caldă lună mai din toate timpurile. Voi îi credeți? Care este de fapt interesul unui asemenea anunţ?

Luna trecută a fost cea mai caldă lună mai de pe glob înregistrată vreodată începând din anul 1880, de când se arhivează informațiile despre nivelul temperaturii medii globale, a anunțat joi NOAA, agenție științifică americană referitoare la problemele oceanelor și atmosferei, potrivit AFP – preluat de AGERPRES.

Temperatura medie la suprafața pământului și oceanelor a fost cu 0,8 grade Celsius peste media secolului al XX-lea, ajungând la 14,7 grade și depășind cu 0,02 grade precedentul record pentru această lună, stabilit în 2015, conform National Oceanic and Atmospheric Administration.

Cu alte cuvinte, moderatoarea de la rubrica meteo, de la tv, spune că afară este soare dogoritor, iar tu te uiţi la o ploaie torenţială pe fereastră.

Aşa o fi şi cu asteroizii imenşi care trec milimetric pe lângă Terra asta plină de mincinoşi?

sursa: fluierul.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *