Conditia aderarii Romaniei la NATO si UE: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei

-protestatar-ridicat-jandarmi-pungesti

În ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

Este evident ca la acea vreme putini stiau care-i mersul. Dar in perioada preaderarii Romaniei la NATO si UE, deja aflasera mult mai multi, deja se vorbea ca se doreste extinderea. Dar toti care s-au perindat la putere in tara noastra, mass-media, “analistii“ si evident UE prezentau situatia exact pe dos. Adica noi ne straduiam sa intram si ei ne impuneau conditii. Si multi romani s-au lasat pacaliti. Se vorbea mult pe atunci de tot felul de reforme necesare si obligatorii. Era insa praf in ochi si asta pentru ca pe stapanii vestului ii interesa cu totul altceva. Privatizarea sectoarelor strategice bancar, energetic. Interesul “investitorilor“ din vest in Romania este minim in alte domenii. Sperantele romanilor indoctrinati cu himerice iminente masive investitii in tara noastra, s-au spulberat. Doar cate un mastodont isi mai deschide din cand in cand cate o sucursala aici, deoarece isi permite sa plateasca mana de lucru locala in bataie de joc.

Aminteam in articolele mele cateva nume de PAPUSARI. Dintre ei , fam. Rothschild este deosebit de activa in Romania, atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice deja realizate sau de persepctiva: BCR- Erste Bank, Banca Ion Tiriac – HVB Bank, Romportmet – Mittal Steel, Petrom, Alro, Azomures, Arctic Arcelik, Luxten, Terapia Advent, Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord, ultimele filiale Electrica, Trigranit, Esplanada City Center, dezvoltatorul Planorama, Asiban, etc. Interesanta era numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan si ABN AMRO Rothschild.

Care este folosul economic de pana acum al aderarilor la NATO si UE? Deoacamdata doar cheltuim. Cumparam echipamente militare proaste de la ei, trimitem pe cheltuiala noastra militari unde au ELITELE interes, varsam bani multi Europei . Mai mult, populatia este stoarsa de superpreturi si dobanzi de catre cei carora le-au fost date pe mai nimic sectoarele strategice.

Se gandea cineva cat de ieftina este o tara? Ba ne-am si grabit sa dam drepturi peste drepturi homosexualilor pe chestia asta, pentru ca aceasta era una din „conditiile de baza ale aderarii“.

Astfel clasa conducatoare din Romania (in fapt marionete ale PAPUSARILOR mondiali) ce se tot roteste la putere de 24 de ani, a instrainat pe nimic sectorul energetic si de materii prime (strategic pentru orice stat), a distrus industria si agricultura (pentru a devenit o tara consumatoare bazata aproape strict pe importuri), a distrus unul din cele mai bine puse la punct sisteme de irigatii, vinde lemn si importa mobilier, etc.

Pe de alta parte, autoritatile romane se grabesc sa implementeze cat mai grabnic orice directiva referitoare la cipuri, e-Guvernare, Big Brother. | facebook.comloading...

You may also like...

1 Response

  1. Se stiau de mult aceste lucruri,evident insa, nu inainte de ’89 !
    Aderarea la UE este o eroare mare ! Aderarea la NATO e o eroare si mai mare ! Cam aici s-a ajuns ! Trebuie, negresit sa iesim din aceasta farsa pentru Romania ! Cetatenii trebuie sa-si dea seama ca totul nu e decat o grozava pacaleala a romanilor ! ROMANI ! Sa nu-i lasam pe imperialistii americani (NEW WORDER WORLD)sa-si faca jocul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *