Ce preferă DUMNEZEU ? Ne răspunde părintele Vasile Antonie (video)

Parintele Vasile Antonie din Vâlcele, Covasna, a transmis un mesaj trupei Taxi si celor care au aparut in videoclipul „Despre smerenie”, piesa care se vrea a fi un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului:

„Se pare că unii dintre cei mai de seamă artiști ai României l-au făcut pe Dumnezeu pădurar, spunând că el preferă lemnul. De aici reiese faptul că Dumnezeu așteaptă la Poarta Raiului în fiecare zi milioane de metri cubi de lemn defrișați din pădurile mondiale care să fie aduse ca ofrandă de către fiii ascultători. Foarte fals! Dumnezeu nu preferă lemnul, Dumnezeu preferă o inimă curată, o stare de pace, o stare de dragoste, de întrajutorare, indiferent de materialele de construcție folosite pentru ridicarea unui lăcaș de cult. Lemnul, dragilor, îl preferă nemții și austriecii, în special pe cel tăiat din pădurile României, ducându-l în fabricile lor de mobilă din statele lor, transformându-l în dulapuri și noptiere foarte costisitoare pe care urmează să le vândă apoi nouă sau vouă artiștilor, celor care vă permiteți într-adevăr un mobilier nu făcut din PAL sau din rumeguș, ci din stejar masiv românesc.

Dumnezeu nu este pădurar. Dumnezeu este tatăl, Dumnezeu este părintele, Dumnezeu este Atotputernicul, cel fără de început și fără de sfârșit.

Aștept totuși cu nerăbdare ca datorită preferințelor voastre lemnoase ca următorul concert pe care îl veți avea să fie dat într-o baracă de lemn dintr-o fostă zonă fostă împădurită, acum defrișată, și la acel concert spectatorii să fie vreo 50 sau 100 de pădurari și nicidecum alții. Să fie exact cei pregătiți într-o școală silvică, în care ei au deprins tot ceea ce înseamnă dragoste pentru lemn. Să nu dați concerte în săli polivalente foarte mari pentru că s-ar putea să intrați în antiteză cu ceea ce ați declarat”, a spus Părintele Vasile Antonie.

Sursa: trezirealarealitate.ro

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *