Ce-o fi păţit Cristian Tudor Popescu de şi-a schimbat opinia faţă de diverse înclinaţii sexuale ?

ctp1

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a stârnit discuții aprinse acum trei zile, când a afirmat că „Trei milioane de oameni din această țară, după 26 de ani de libertate, încă nu au învățat principiile fundamentale ale democrației”, pentru că doresc definirea constituțională a căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie.

CTP spunea că „Omul acela are un comportament sexual care nu îl face cu nimic imoral, homosexualitatea nu e imorală. Nu vorbim de pedofilie sau de deviația sexuală cu violență, care au latură penală. Dar iubirea între două persoane de același sex nu e imorală, stimați 3 milioane de concetățeni!”.

Acum 15 ani, însă, când homosexualitatea nu era una dintre prioritățile guvernului și ale Curții Supreme a SUA, Cristian Tudor Popescu avea cu totul alte vederi decât cele exprimate la Digi. Astfel, într¬un editorial postat în ziarul Adevărul, în momentul în care Parlamentul discuta abrogarea articolului 200 din Codul Penal, CTP se exprima vehement împotriva manifestărilor publice ale homosexualilor.

Argumentele pe care, azi, CTP le proclamă în favoarea căsătoriilor homosexuale, erau ironizate de același jurnalist cu 15 ani în urmă. CTP compara homosexualii cu necrofilii, zoofilii sau pedofilii, afirmând că aceasta este o formă „aberantă” a sexualității umane.
„Nu numai ca pederaștii și lesbienele trebuie lăsați în legea lor, să se pipăie și să se lingă în văzul lumii, dar trebuie să fim democrați și toleranți până la capăt, nu pe porțiuni.

Mai sunt și alte minorități sexuale care suferă din pricină că nu sunt înțelese de societate. Necrofilii, de exemplu, cei care fac amor cu cadavre, ei cum să¬și trăiască pasiunea vieții când nu au acces neîngrădit în cimitire? Ca să nu mai vorbim de morgă, unde se irosește atâta prospătura.

Apoi zoofilii, dedicați animalelor, care¬și au și ei câte o Claudia Schiffer cu uger de nota 10 sau un măgăruș pe post de Antonio Banderas. S¬a gândit cineva că, odată cu dezastrul din zootehnia românească, zoofililor li se reduc posibilitățile de a avea o relație? Ce, ei nu sunt oameni? Există, de asemenea, categoria celor care obișnuiesc s¬o facă cu statui ¬ literatura medicală denumește asta pygmalionism; deunăzi tocmai a încercat unul pe la Bacău cu monumentul eroului necunoscut. Ce jale trebuie să¬i bântuie de atâția ani pe pygmalioniști, de când superexcitantul Lenin a fost dat jos de pe soclu și înlocuit cu două steaguri impracticabile”, scria el.

cititi mai mult pe : activenews.roloading...

You may also like...

1 Response

  1. JVD spune:

    Mai plauzibil este ca a ajuns la batrine si este mai comod sa o ia (inauntru)nu sa o puna!Daca mai avem rabdare 3-4 ani o sa-l vedem la mitingurile cu gay,transexuali si lesby!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *