Carla’s Dream dau totul pe față. Adevărul despre concertul terorii

carlas

Membrii formaţiei Carla’s Dream au acuzat reprezentanţii ISU Neamţ că nu au intervenit pentru a opri concertul pe care îl susţineau în incinta Galleria Mall chiar dacă oamenii au început să leşine din cauza căldurii insuportabile.

În ultima postare de pe pagina lor de socializare, membrii formaţiei susţin că există înregistrări video în care se observă că nu intervine nimeni, deşi aceştia au chemat de mai multe ori organizatorii când au observat că oamenilor începe să li se facă rău. De asemenea, membrii formaţiei susţin că ei au oprit concertul, şi nu pompierii.

‘Există înregistrări video. Nu s-a apropiat nimeni! Am chemat de câteva ori organizatorii!! Am oprit concertul când am văzut 2 persoane la rând (o fată minoră îmbrăcată în alb şi o doamnă mai în vârstă – scoase fără cunoştinţă din public). Declaraţiile date de autorităţi vor fi verificate. Sperăm (suntem siguri de fapt) că în România există astfel de autorităţi de control OBIECTIV. ‘ISU a stopat concertul’ … Vai de capul nostru al tuturor…Din start nu era clar că este imposibil?!?! Trebuia să fie luaţi oamenii de ambulanţă!?!? ‘Inspectorul ISU nu a putut trece de mulţime’ – despre ce putem să mai vorbim??????? No comment’, susţin reprezentanţii trupei Carla’s Dream pe pagina de socializare a formaţiei.

Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că managerul formaţiei a depus o reclamaţie la Poliţie în care sesizează organizarea deficitară a concertului.

‘Nu a fost depusă nicio plângere privind vătămarea corporală. Am primit o reclamaţie din partea managerului trupei pe partea de organizare. Vom face verificări împreună cu cei de la ISU pentru a vedea dacă au fost nereguli şi dacă este cazul săvârşirii vreunei infracţiuni. Poliţiştii au asigurat evenimentul în afara clădirii şi au intervenit doar pentru evacuarea participanţilor pentru a se evita orice altă situaţie neplăcută’, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

De cealaltă parte, reprezentaţii ISU Neamţ au precizat, într-un comunicat de presă, că ei au oprit concertul împreună cu organizatorii.

‘Din cauza apariţiei stărilor de leşin în rândul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la faţa locului, plt.maj. Buţurca Cătălin, împreună cu organizatorii au decis sistarea concertului’, se arată în comunicatul ISU Neamţ.

Reprezentanţii Galleria Mall Piatra Neamţ au precizat că intrarea la spectacolul celor de la Carla’s Dream a fost liberă şi nu s-au aşteptat la un aflux atât de mare de spectatori. Totodată, aceştia susţin că spectacolul a fost organizat în interiorul mall-ului, la etaj, cu ocazia deschiderii mai multor magazine.

De asemenea, reprezentanţii Galleria Mall Piatra Neamţ au declarat că au solicitat oficial prezenţa la eveniment unor reprezentaţi ai ISU, Jandarmeriei, Poliţiei şi Ambulanţei. Aceştia spun că au fost deschise toate instalaţiile de aer condiţionat şi geamurile de la etaj, dar că nu au mai făcut faţă numărului mare de spectatori.

La concertul Carla’s Dream au fost prezenţi peste 2.000 de oameni, marea majoritate copii.

Din cauza căldurii insuportabile, 9 persoane au leşinat, iar 5 dintre acestea au fost transportate cu Ambulanţa la spital, dar nu au necesitat internarea după ce au primit îngrijirile medicale.

sursa: stiripesurse

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *