AVERTISMENT: UE si homosexualizarea Drepturilor Omului. Statele vor putea fi obligate sa legifereze mariajul gay!

gay-sens-unic

Raportul Lunacek, oficial cunoscut sub numele „Foaia de parcurs a UE împotriva homofobiei și a discriminării pe baza orientarii sexuale și identitatii de sex” (A7-0009/2014) va fi votat pe 4 februarie, in Parlamentul European.

Acest raport le va da dreptul de a se căsători, cuplurilor de același sex, și va aprofunda ideologia sexuala în Uniunea Europeană.

Raportul, prezentat de Lunacek, copreședinte al Intergrupului pentru Drepturile Lesbienelor, Homosexualilor, Bisexualilor și Transsexualilor (LGBT) impune „Principiile Yogyakarta”, în ordinea juridică a Uniunii Europene. Prin aceste Principii, activiști LGBT sustin ca „drepturile specifice ale homosexualilor fac parte din domeniul drepturilor universale ale persoanei umane”, iar un set de 140 de drepturi specifice ar trebui impus, în scopul satisfacerii cerințelor internaționale pentru drepturile omului.

Trebuie sa atragem atentia in mod deosebit asupra faptului ca intenția rezoluției ajunge sa fie, deci, „homosexualizarea instituțională a Drepturilor Omului”. În cazul în care acest raport va fi adoptat, instituțiile UE și statele membre ar trebui să integreze homosexualitatea în toate domeniile de politici publice (sănătate publică, educație, ocuparea forței de muncă, drept de azil și afaceri externe). Iar, cea mai periculoasa si directa manevra, este aceea ca Rezolutia poate fi utilizata pentru a obliga statele membre să legifereze „căsătoria gay”, chiar si in cazul unei lipse de voință populare naționale.

Prin urmare, cuplurile de homosexuali din toate statele membre vor avea acces la adoptie, fertilizare in vitro și mame-surogat!

Sursa: lonews.roloading...

You may also like...

1 Response

  1. Ioana spune:

    Bravo UE! Te felicit pentru logica si moralitate. Stati, voi credeti ca homosexualitatea este rea si nu este naturala? Wow, in ce secol suntem? 21, surprinzator? Pai, da, pun pariu ca trebuie sa ne bagam in viata sexula a oamenilor, nu? Adica, nu e ca si cand e ceva natural si nimeni nu ne forteaza sa o facem si noi, corect? Bine, scuze de ironie, dar puteti crede ce vreti, nu ii puteti forta pe altii sa o faca, sau sa ii declarati pe cei care nu o fac imorali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *