„Avem un Congres. Avem o Curte Suprema. Noi nu suntem Romania”. Așa se vede patria mumă de-acolo, din America.Citiți adevărata opinie a lui John McCain despre noi !!!

jmk

Atacurile dure ale candidatului prezidential republican Donald Trump la adresa presei si nemultumirile legate de sistemul judiciar au starnit ingrijorare printre analistii americani. Republicanii il apara sustinand ca „nu suntem Romania”. Cam asta este imaginea pe care Romania a lasat-o SUA prin lovitura de stat din 2012.

Intr-o analiza publicata vineri de New York Times, senatorul republican John McCain il apara pe Donald Trump, sustinand ca nu are cum sa puna in pericol sistemul constitutional din Statele Unite pentru ca „nu suntem Romania”.

„Inca cred ca avem institutii care ar putea sa impiedice ca cineva sa incerce sa-si extinda puterile constitutionale. Avem un Congres. Avem o Curte Suprema. Noi nu suntem Romania”, a declarat McCain pentru New York Times.

„Institutiile noastre, inclusiv presa, sunt inca puternica astfel incat sa impiedice actele neconstitutionale”, a adaugat senatorul republican. De fapt, a spus ceea ce urmeaza mai jos.

Sa incercam o traducere mot-a-mot :” Vreti sa vedeti ce insemna conducere dupa ureche, numire in posturi cheie a unor neica-nimeni, masluirea alegerilor, legi facute pentru 24 (douazeci si patru) de ore, distrugerea a tot ce misca intr-o tara, disperarea populatiei, lovituri de stat, procese de ochii lumii, curve la conducerea tarii, tradare, genocid planificat, peste 17 milioane de avorturi in 26 de ani, otravirea populatiei, servicii medicale gratuite-platite, spaga la tot locul, niste boschetari aroganti pe post de politicieni, necinstirea eroilor, distrugerea tinerei generatii, 70 de miliarde de euro evaporati, vinderea tarii si a tot ce este in ea, clasa politica cu circuit inchis si multe altele, inclusiv sfidarea lui Dumnezeu ? Noi nu suntem Romania. Avem o Curte Suprema. Avem un Congres. Avem LEGE. Suntem o forta,cea mai puternica natiune a lumii” , a incheiat John McCain si s-a sters cu noi la…

Sursa: aktual24.ro

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *