Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” . În România a venit?

arhimandrit

Asezata în muntii Caucaz, Georgia este creștin ortodoxă inca din secolul al patrulea. O națiune de oameni vigurosi, puternici; și căderea comunismului a adus inviere in credință, revigorarea fiind condusă de sfintitul Patriarh Ilia al II-lea.

Căderea comunismului a adus de asemenea si un nou interes în a găsi un mod mai european de viață în rândul poporului georgian. Mulți au privit spre integrarea în Uniunea Europeană. Acest lucru a adus noi tendințe, și presiuni pentru a aduce legi noi care intră în conflict cu tradițiile străvechi izvorate din creștinismul ortodox.

În luna februarie 2016, site-ul georgian Zneoba a publicat o scrisoare de la arhimandritul Lazăr (Abashidze), cu un avertisment pentru această națiune străveche care populează una dintre cele mai „porțiuni pământești” ale Maicii Domnului. De asemenea, este un avertisment pentru toți creștinii din întreaga lume.

În Biserica noastră, credincioșii și chiar unii dintre clericii predica abordarea unei „iluminari” religioase sau chiar o renaștere. Ei spun că urmeaza o perioadă luminoasă pentru creștini, că în vremurile din urmă, apocaliptice, antihristul va domni peste tot în lume, dar el nu va intra în Georgia, etc.

Oricat de fermecati sunt de aceste vise plăcute și dulci, preocupați de construirea de biserici superficiale la exterior și locuri de inspirație (în așteptarea acelei epoci minunate), un mare număr de clerici și laici nici nu realizeaza (sau poate nu vor sa realizeze), modul în care spiritul lui antihrist intra în Georgia și isi face rădăcini adânci în sufletele oamenilor, incepand domnia sa, în toate straturile vieții.

De exemplu, programele de „educatie sexuala” sunt introduse în școli, în timp ce cursurile de istorie națională sunt anulate-uriașe sume de bani curg în Georgia, din însăși sânul satanei în Europa, în scopul de a introduce aceste programe!

antihri

Ce inseamna asta? Orice persoană care studiază cu atenție acest proiect numit „educație sexuală”, sau se uită la noile manuale, vor vedea în mod clar dorința autorului – si anume ca un copil încă din primii săi ani va începe să învețe toate felurile de depravare sexuală. Scopul lor este de a transforma căutarea pentru plăcerile trupului în scopul principal al vieții.

O teribila, nemiloasa persecutare împotriva conștiinței umane, valorilor morale si a sufletului.

Dar de ce politicienii lumii au nevoie de acest lucru? De ce nu economisesc niciun ban, cheltuind sume uriașe în scopul de a cumpăra conștiința ambilor părinți și copii?

Pentru că acum, în întreaga lume, există o muncă activă pentru a deschide calea pentru antihrist, iar în spatele acestor programe sunt chiar puterile întunecate.

Ei consideră că este de cea mai mare importanță pregătirea unei ordini generală la nivel mondial; si anume, să pregătească oamenii pentru aceleași interese, aceleași dorințe, aceleași nevoi-deoarece numai atunci va fi posibil să se introducă un lider mondial și să aibă controlul asupra întregii omeniri. Numai atunci diavolul va fi capabil să isi implineasca visul sau antic: toți oamenii să-l venereze ca pe un dumnezeu.

Pentru a face acest lucru posibil, ei trebuie să șteargă totul de la oameni-individualitate, gândire nobila, o viață obisnuita de idei și de spiritualitate.

O persoană imorală care nu cunoaște propria sa patrie, care nu cunoaște experiența și bogățiile spirituale ale strămoșilor săi, care nu caută altceva inafara de plăcerile trecatoare, care trăiește doar pentru ziua de azi, acest lucru este cel mai bun material posibil pentru a crea pe cineva care poate fi supus în mod pasiv trecerii la noua ordine mondială.

O persoană care poate fi controlata riguros, care nu are nici o idee, nici un suflet. Aceasta va fi gata să-și lepede toate aceste lucruri de dragul libertății: conștiința, rusinea, rigoarea morala. El va fi gata să plătească pentru libertate, sa pacatuiasca de dragul drepturilor, sa isi satisfaca trupul cu beneficiile acestui „paradis pământesc” și sa descopere confortul material prin tehnologie, fără a simți nicio mustrare de conștiință.

Impreuna cu toate acestea, se presupune că această persoană trebuie să rămână religioasa- caci antihristul isi doreste ca oamenii sa se inchine lui, și nu va fi vazut doar ca un om talentat, ci ca o divinitate.

Stand în spatele lui sunt spiritele întunericului, care ard cu pofta pentru închinare divină.

Dar această religie trebuie să fie laica (libera de orice influență a Bisericii), necunoscund nici un Adevăr – doar un surogat mistic care seamănă vag adevărului.

Astfel, pentru a crea această nouă societate, este nevoie de trei factori: religie ecumenică (religie fără har), imoralitate (o persoană care și-a pierdut conștiința), și o ruptura a legăturii dintre el și fosta sa cultură morală și spirituală (o societate fără istorie).

Este nevoie de un al treilea factor, deoarece sentimentul național, primit de la strămoși, de multe ori a îmbogatit o persoană cu înțelepciune, deoarece aceasta il învață să se întoarcă la părinții săi și să urmeze aceste valori nobile din punct de vedere spiritual, morale pe care le-au pretuit din totdeauna. Dar această temelie – baza a înțelepciunii și a moralității – trebuie să fie distrusa.

antihrist

Astfel, orice persoană va începe să semene cu o planta ruptă din propriile sale rădăcini, pierduta si incercuita de apele tulburi si pline de noroi, împreună cu mii de alții ca el în abisul întunecat.

În cazul în care acest program este acceptat în școlile noastre, atunci georgianul va fi ars la rădăcină cu focul iadului!

In cateva decenii, Georgia va merge pe calea Sodomei și Gomorei, și în cele din urmă va împărtăși fără îndoială soarta lor. Nu este un accident faptul că ei încearcă să hrănească pe cei mici cu această otravă simpla, pentru a le otrăvi sufletele lor. Ei pun pariuri serioase pe noua generație.

Acum totul depinde de noi; și ceea ce este cel mai înspăimântător este faptul că oamenii sunt tăcuti. Preoții și clerul sunt tăcuti, și numai rareori auzi o voce de avertizare. Daca nu vor striga despre pericolul ce se apropie, în cazul în care nu protesteaza, în cazul în care nu trezesc creștini pentru a lupta cu acest rău, în cazul în care nu isi vin in fire, acesti oameni care au apostaziat de la Hristos – atunci ușa se va deschide larg și covorul va fi pregatit pentru ca antihrist să intre in Georgia.

Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii (Ps. 110). Si liberarea din frica este inceputul nebuniei!
Archimandrit Lazar (Abashidze)

sursa: saccsiv.wordpress.com

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *